ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

bi cılgınlık yapıp furkanı oynatır mı

Elimizde mevkilerinin en iyi sayılabilecek adamları var, onları bile farklı mevkide kullanıyoruz. Hayret bişey kardeşim ya. Bozguna uğrayabiliriz.

0611ff81e4cd9369ec92566535fe3b86.jpg

Böyle bir 11 in kesinlikle şansı olur akşam

Ne 4-2-3-1 merakıymış yav. 4-2-3-1 aşağı 4-2-3-1 yukarı...

FB maçında 4-2-3-1 oynamadık mı abi? Son yıllardaki en berbat derbi maçımızdı belki.

Demek ki rakamlarla olmuyor bu iş.

tapatalk

Yararimiza mi olur saniyorsun. Eli ayagi titret bence. Önce ligde 18'e girsin.

~tap

ligde 18 e giriyor zaten,ayrıca ne el titremesi ya 18 yasında mı bu adam,90 dogumlu 24 yasına gelmis

böyle macta eli ayagı titreyecekse ne isi var takımda

ligde 18 e giriyor zaten,ayrıca ne el titremesi ya 18 yasında mı bu adam,90 dogumlu 24 yasına gelmis

böyle macta eli ayagı titreyecekse ne isi var takımda
Ligde bile hic forma giymedi. Bir futbolcu icin özgüven önemlidir. Daha kendisini Galatasaray kadrosunda bile hissetmemesi kuvvetle muhtemel. Bir anda Sampiyonlar liginde Arsenal deplasmaninda 11'de cikarsa nerdeyim ben diye sorar kendine :D

Londra'ya götürüldümü ki?

~tap

Ligde bile hic forma giymedi. Bir futbolcu icin özgüven önemlidir. Daha kendisini Galatasaray kadrosunda bile hissetmemesi kuvvetle muhtemel. Bir anda Sampiyonlar liginde Arsenal deplasmaninda 11'de cikarsa nerdeyim ben diye sorar kendine :D

Londra'ya götürüldümü ki?

~tap

götürüldü de zaten böyle bir hamle beklemiyorum sezardan,ezbere yapacagı sey yektayı oynatmak olacaktır

1) 3-5-2 den vazgec, kanatli 4-2-3-1'e dön istersen 5 ye umrumda degil
2) veysel askini bi kenara birak, bekleri bari bu macta (sinirlama yokken) telles tarik yap
3) meloyu stoper de degil, asil yeri olan ön libero da kullan
4) meloyla beraber sneijderi de bi öne kaydir, yani 10 numara pozisyonuna
5) selcuk inanin yerine yekta degil de brumayi oynat ve kanatlarin birine koy
6) olcani forvet yerine kanada koy

öyle bir kadro cikariyor ki, bir cirpida 6 tane yanlis tercih sayabilidim.

Yeter be ADAM (!)

Gercekten ümitliydim bu adamdan, cok büyük hayalkirikligi oldu.

3-5-2, dolayisiyla 5-4-1´in kendisini kurtaracagini saniyor, dünyadan haberi yok. Yazik.

Ayrica bazi sistemler bazi oyuncularla oynanir. Sende bu sistemi oynayacak kac futbolcu var ki?

Sneijder´i Dzemaili´nin arkasinda oynatan bir adamdan bahsediyoruz yahu.

Valla Selcuk´in rahatsizlanmasiyla zoraki (!) de olsa dogru oyunculari koysun su 11´e, yoksa yeminle kimse kurtaramaz Prandelli´yi. Biter.

Bizim taraftar bi kere sildi mi agziyla kus tutsa kurtulamaz.

Melo Dzemaili Sneijder Olcan Bruma Pandev olmaliydi. Neymis? Hazir degilmis. La ölüsü Burak´tan faydali olmazsa gram futboldan anlamiyorum.

Ne 4-2-3-1 merakıymış yav. 4-2-3-1 aşağı 4-2-3-1 yukarı...

FB maçında 4-2-3-1 oynamadık mı abi? Son yıllardaki en berbat derbi maçımızdı belki.

Demek ki rakamlarla olmuyor bu iş.

tapatalk

4-2-3-1 sistemine bi maç fırsat verirken nedense o saçma kanatsız sistemelerinde ısrar ediyor emin olki 4-2-3-1 de ısrar etseydi takım şuan oturmuştu,üstelik takımın hazırlık döneminde takımı bu sistemle hazırladı. 3-5-2 ile bi maç fena dağıtacaklar takımı ondan sonra toplaması imkansız olur

Yektayı falan oynatıp kanatsız sistemle oynarsa defolsun gitsin artık şu herif.

Gercekten ümitliydim bu adamdan, cok büyük hayalkirikligi oldu.

3-5-2, dolayisiyla 5-4-1´in kendisini kurtaracagini saniyor, dünyadan haberi yok. Yazik.

Ayrica bazi sistemler bazi oyuncularla oynanir. Sende bu sistemi oynayacak kac futbolcu var ki?

Sneijder´i Dzemaili´nin arkasinda oynatan bir adamdan bahsediyoruz yahu.

Valla Selcuk´in rahatsizlanmasiyla zoraki (!) de olsa dogru oyunculari koysun su 11´e, yoksa yeminle kimse kurtaramaz Prandelli´yi. Biter.

Bizim taraftar bi kere sildi mi agziyla kus tutsa kurtulamaz.

Melo Dzemaili Sneijder Olcan Bruma Pandev olmaliydi. Neymis? Hazir degilmis. La ölüsü Burak´tan faydali olmazsa gram futboldan anlamiyorum.

bunu unut

al iste:

ali naci küçük ‏@nkucukk 3 Min.Vor 3 Minuten Galatasaray'da Selçuk İnan yerine Arsenal karşısında ilk 11'de Yekta Kurtuluş'un oynaması bekleniyor

Ne Yektası ya? Çek Wesley'i ortaya Melo ve Cemal'i koy yanına illa üçlü orta sahayla çıkmak istiyorsan.

Kadro dedin böyle olur !!

________Muslera
Tarık Semih Chedjou Telles
_____Melo Xhemaili
Bruma Sneijder Olcan
_______Pandev

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt