ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Kadromuz iyi. Pandev tecrübesiyle ileride top tutmamızı sağlar umarım.

Yedeklerde de Olcan Bruma Tarık gibi dinamik adamlar var. 60'akadar oyunu tutabilirsek kontra tehdidi için bu oyuncuları kullanabiliriz.

Bir insan elindeki oyuncularla yapabilecek en dandik kadroyu nasıl oluşturabilir, nasıl bir beyin yapısıdır diyorum.

Allah sabır versin :(

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

lan bari dizilis söyle olsun:
muslera
veysel semih chedjou telles
yekta melo dzemaili
pandev burak sneijder​

hay anasini satim ya, bize ne zaman, sapkadan tavsan cikarmaya calismayan bi td gelecek yahu...

Prandelli ISTIFA

Szczesny, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Flamini, Cazorla, Ozil, Alexis, Oxlade-Chamberlain, Welbeck

Baya les kadro. Yinede Bizim Kadrodan 2-3 kat daha iyi tabi, o ayri birsey.

Tarık-Olcan-Bruma 3'lüsü Anderlecht macinda oldugu gibi yedek.

Türk Telekom Arena'da Anderlecht'in tek kale oynayip tarihi farki kacirdigi takim bugün Arsenal deplasmaninda.

Hicbir umudum yok. Kanat oyuncumuz yok, Veysel-Yekta-Burak gibi 3 tane sifir katki veren oyuncu oynuyor..

Arsenalin kadrosu o ise biraz akıllı oynayarak yenebilirdik. Ama şu orta sahadan hiç ümidim yok

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

QgQqJA.png

:)

Kadromuz iyi. Pandev tecrübesiyle ileride top tutmamızı sağlar umarım.

Yedeklerde de Olcan Bruma Tarık gibi dinamik adamlar var. 60'akadar oyunu tutabilirsek kontra tehdidi için bu oyuncuları kullanabiliriz.

nasil bu kadar olumlu düsünebiliyorsun, cikardigi kadro hafta sonu sivas rezaletinden ucuz yirtti, 35345345 tane pozisyon vererek.

Prandelli bir kez daha ISTIFA!

Kadro tam çöp ya. Olcan veeya Bruma gibi süratli adamlar varken. Pandev emeklisinin işi ne ! Veysel ne ya ! Hey allahım sen bize harbiden sabır ver. Biri Hocaya Tarıgın sag bekte daha iyi oynadıgını ister severek ister döverek ögretsin abi. Şevkim kırıldı ya resmen.

Maçı 1TV Georgia da veriyor. Hem Türksat uydusunda. Kanal bilgileri aşağıda.

1 TV Georgia:
Uydu : Türksat 3A
Frekans: 11472 H 23450
Biss:
SID:0001
Provider: 001FFF
İndex: 00
Key:00 20 05 00 00 19 56 00

kardeş saolasın uyduda bu kanalvar ama ifreli or açmıor nasıl yapacagız

Szczesny, Chambers, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Flamini, Cazorla, Ozil, Alexis, Oxlade-Chamberlain, Welbeck

Baya les kadro. Yinede Bizim Kadrodan 2-3 kat daha iyi tabi, o ayri birsey.

Sadece Alexis bile Bizim veysele futbolu bıraktıracak zaten bugün. gerisi kolay. Çorap sökügü gibi sökerler bizi renkdaş. acı ama gerçek.

Geri
Üst Alt