ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Arsenal de orta saha namına bir şey kalmamış, şunu bir şekilde değerlendirmemiz lazım. İnşallah şaşırtırlar bizi, şu maç puan alınabilecek bir maç ama insan da umut bırakmadılar. Eğrisi doğrusuna denk gelse de olumlu bir şeyler olsa şu maçta.

Prandelli: "Selçuk yanıma geldi, "yorgunum kendimi iyi hissetmiyorum, isterseniz yerime daha zinde birini oynatabilirsiniz" dedi..

:o

Öyle iyi bir kadromuz var ki, Bruma Olcan Tarik, ücü birden yedek bekliyor, tabi yersen (!)

Istifa et ya prandelli, hakkaten cekilmiyon, Italya güzel ülke, git orada emekliliginin tadini cikar, hadi sezarim hadi...

Yedeklerimizin bonservisine 20 milyondan fazla ödemişizdir herhalde.

3-5-2ye lafım yok. zaten bu sistemin sempatizanıyım. Ama Veysel denen Agır Vasıtayı 5linin kenarına koyarsan ki en çok efor gerektiren bölge. Liverpool-Beşiktaş maçının rekoruna göz dikmişsin demektir. Gibbs-Alexis ikilisi o tarafı elek eder ya. Hiçmi çalısmıyor bu hocanın kafası.

3-5-2ye lafım yok. zaten bu sistemin sempatizanıyım. Ama Veysel denen Agır Vasıtayı 5linin kenarına koyarsan ki en çok efor gerektiren bölge. Liverpool-Beşiktaş maçının rekoruna göz dikmişsin demektir. Gibbs-Alexis ikilisi o tarafı elek eder ya. Hiçmi çalısmıyor bu hocanın kafası.
sence? :red:

İnanıyoruz. Güveniyoruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

iyi bari wilshere yoksa arsenal'in yarısı yok demek.

arkadaslar Georgia TV yi buldum fakat biss keyi nerden girerim? bulamadim

Sanchez Cazorla Özil Chamberlain

Dördü de ofansif oyuncular.

Eğer defansa gereken katkıyı vermezlerse Flamini oyundan düşer.

Prandelli akıllıca davranıp merkezi kalabalık tutmuş.

Olcan ve Brumalı bir düzende merkezde üstünlüğü kazanmamız zor.

Bu tip maçlarda orta sahada basmak çok önemli. Geriye yaslanıp kontra belki son 20-30 dakikada denenir skoru elde edersek. O zaman da kulübeden özellikle bir Bruma hamlesi Arsenal defansını afallatır.

Arkadaslar hastayim evden cikamayacagim. Netten izlicek olan ozelden link atabilir mi.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başarılar Aslanlar,başarılar Prandelli.

Beraberlik bile çok mükemmel olur.Arsenali dışarı itmiş oluruz.

Kenetlen Galatasaray,bugün takımıma güveniyorum

Veysel acaba hangi büyük takımda ilk 11 de yer bulur?

Fb
Bjk ?

Geçiyorum onları. İspanya orta takımlarında oynar mı?

NTV Radyo'da haber düzeltildi. Aslında Selçuk "Ben yorgunum." dememiş, Prandelli "Bu sezon sen hep oynadın, artık yoruldun. Bu maç dinlen." demiş.

Biss'i girince açması lazımdı. Başka bir sorun var galiba :(

Eyw hocam saolasın.
Farda TV ve Rustavi 2 de veriyor görünüyor şuan açık şifre girmez verirlerse izlerim yoksa sopcast den devam artık...

Hocanın çıkardığı kadroya gelince bence gayet iyi bir kadro çıkarmıs.
Ligdede Pandev ve Burak 2 lisi ile başlasın bu takım çok iş yapar.

Arsenal maçında şansımızın oldugunu düşünmüyorum ama bu çift forvetli sistemin ligde çok iş yapacağını düşünüyorum..

Çünkü ileride oynamak istiyorsan topu ileride tutmak istiyorsan pandev ve Burak ikilisi ile başlamalısın. Burak top tutamaz pas yapamaz.
O işi pandev yapar...

Umarım bu maçın skoruna göre ligde yine saçmalamaz.
Bu taktiği ligdede dener...

Çünkü burda kötü bir sonuç alsakda ligde bu taktik gerçekten iş yapar

Geri
Üst Alt