Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Georgia TV'yi Digitürk uydusuyla ve cihazıyla izlemek mümkün mü?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet şu artık çok açık ki, bu maçı Arsenal kazanırsa maçın esas galibi Selçuk olacak. Bugün alınacak bir olumsuz sonuçta Selçuk olsa böyle mi olurdu safsatalarına hazır olsun herkes, artık 1 yıl konuşurlar. Bunun önüne geçmenin tek yolu bu maçı kaybetmemektir. Bir şekilde bunu başarmalı bu takım, yoksa Selçuk aşağı Selçuk yukarı diye diye ömrümüzü yerler.
Bence bu maçın kaybedeni selçukdur arkadasım. Sonuç ne olursa olsun selçuk kaybetmişdir.
Neden mi ?
Oldu ki GS çok iyi top oynadı ve Arsenaldan puan aldı.
Herkes diyecek ki bu takımın freni selcukmus o olmayınca takım çok iyi işliyor..
Allah korusun oldu ki GS yenildi kötü sonuç aldı.
Bu sefer herkes diyecek ki Selcuk takımına arkadaslarına ihanet etmişdir. Bu kadar önemli bir maçdan önce ben oynamıyorum demek ihanettir...
2türlüde skor ne olursa olsun Selcuk Kaybetmişdir !
Bence bu maçın kaybedeni selçukdur arkadasım. Sonuç ne olursa olsun selçuk kaybetmişdir.
Neden mi ?
Oldu ki GS çok iyi top oynadı ve Arsenaldan puan aldı.
Herkes diyecek ki bu takımın freni selcukmus o olmayınca takım çok iyi işliyor..
Allah korusun oldu ki GS yenildi kötü sonuç aldı.
Bu sefer herkes diyecek ki Selcuk takımına arkadaslarına ihanet etmişdir. Bu kadar önemli bir maçdan önce ben oynamıyorum demek ihanettir...
2türlüde skor ne olursa olsun Selcuk Kaybetmişdir !
Ben oynamıyorum dememiş, Prandelli "Sen çok yoruldun, istersen biraz dinlen" demiş. Sonradan söylediler bunu.