ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Evet şu artık çok açık ki, bu maçı Arsenal kazanırsa maçın esas galibi Selçuk olacak. Bugün alınacak bir olumsuz sonuçta Selçuk olsa böyle mi olurdu safsatalarına hazır olsun herkes, artık 1 yıl konuşurlar. Bunun önüne geçmenin tek yolu bu maçı kaybetmemektir. Bir şekilde bunu başarmalı bu takım, yoksa Selçuk aşağı Selçuk yukarı diye diye ömrümüzü yerler.

Evet şu artık çok açık ki, bu maçı Arsenal kazanırsa maçın esas galibi Selçuk olacak. Bugün alınacak bir olumsuz sonuçta Selçuk olsa böyle mi olurdu safsatalarına hazır olsun herkes, artık 1 yıl konuşurlar. Bunun önüne geçmenin tek yolu bu maçı kaybetmemektir. Bir şekilde bunu başarmalı bu takım, yoksa Selçuk aşağı Selçuk yukarı diye diye ömrümüzü yerler.

Bence bu maçın kaybedeni selçukdur arkadasım. Sonuç ne olursa olsun selçuk kaybetmişdir.
Neden mi ?

Oldu ki GS çok iyi top oynadı ve Arsenaldan puan aldı.
Herkes diyecek ki bu takımın freni selcukmus o olmayınca takım çok iyi işliyor..

Allah korusun oldu ki GS yenildi kötü sonuç aldı.
Bu sefer herkes diyecek ki Selcuk takımına arkadaslarına ihanet etmişdir. Bu kadar önemli bir maçdan önce ben oynamıyorum demek ihanettir...

2türlüde skor ne olursa olsun Selcuk Kaybetmişdir !

Ya bu nasıl bir kadro?

En önemli maçta biraz biraz toparlanmaya başlamış Selçuk'u kesip yerine Yekta'yı oynatarak elimize ne geçecek?

Veysel'in ne işi var kadroda? Neden Tarık oynamıyor yerine?

Melo'nun ne işi var stoperde? Orta sahada çok daha fazla işe yarar.

Sneijder ön liberoda nasıl karşılayacak rakibi, hücuma nasıl katkı verecek?

Pandev'in yürüyecek hali yok, Olcan ya da Bruma olmalıydı.

3'lü defans ile folloş olma ihtimalimiz var.

Bugün bir mucize olup kazansak bile derhal kovulması lazım bu adamın, yeter artık. Muslera ve Burak dışında gerçek yerinde oynayan adam yok neredeyse!!!

Bence bu maçın kaybedeni selçukdur arkadasım. Sonuç ne olursa olsun selçuk kaybetmişdir.
Neden mi ?

Herkes diyecek ki bu takımın freni selcukmus o olmayınca takım çok iyi işliyor..

Bu sefer herkes diyecek ki Selcuk takımına arkadaslarına ihanet etmişdir. Bu kadar önemli bir maçdan önce ben oynamıyorum demek ihanettir...

Prandelli Selçuk'u oynatmadı, Selçuk yorgunum demedi. İlk çıkan haber yanlış, sonra düzelttiler.

Neden mi ?

Ben oynamıyorum dememiş, Prandelli "Sen çok yoruldun, istersen biraz dinlen" demiş. Sonradan söylediler bunu.

Veysel'e tecavüz etmesi için Sanchez'i hiç oynamadığı sol kanada koymuş.

Muslera-eboue-semih-dany-riera-melo-selçuk-hamit-sneıjder-drogba-burak lı 11 le bu 11 arasında kat kat fark var her geçen sene kötü 11 miz oluyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takımın en etkili adamı uzak ara Melo iken adamı stopere koyuyoruz ya çıldıracağım gerçekten. Kendini kovdurmak istiyor diyeceğim ama tazminatı da yok dedi Ünal Aysal.

Link istemek/vermek yasak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Juve maçı gibi bir maç olmasını bekliyorum bugün.

"Galatasarayın bizi alıştırdığı müzik..." şunlardan şunu duymak bile süper

Allah yardımcımız olsun

Aferin Pandev. :k19:

Hoca faul değilmi ama

Geri
Üst Alt