- 24 Temmuz 2011
- 2.446
- 153
- 313
Southampton'a daha geçen yenilmedi mi bu Dingilizler? Alırız, yeniliriz demiyorum. Ama 9-0 yeniliriz ne demek ya? Forumda seviye yerlerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kadar da değil9-0 alır arsenal
Dogru oyuncu tercihleri ve dogru sistem belirleyici olacak. Prandelli´nin simdiye kadar güvendigi oyuncular Ingiltere´den cikamaz.
Bu mac kesinlikle Burak´in maci degil. Carsamba´ya kadar nasil duyuralim sesimizi bilmiyorum ama, kesinlikle onun maci degil.
3´lü orta saha + Sneijder bize fayda getirmiyor, aksine zarar veriyor. Sistemde kopukluk oluyor, cünkü Sneijder kanat oyuncusu degil.
Bruma ve Olcan gibi hizli oyuncular mutlaka oynamali. Ilerde de Pandev oynamali. Topla daha iyi oynayacaktir Pandev.
______________________Muslera_______________________
___Tarik________Semih_________Chedjou________Telles________
_______________________Melo______________________________
______________Dzemaili________Sneijder_____________________
_____Olcan_______________________________Bruma__________
______________________Pandev___________________________
Bu 11´in is yapacagini düsünüyorum. Kazaniriz, dagitiriz demiyorum, ama Prandelli´nin 11´inden daha cok is yapar
Deplasman maç da 3lu orta saha daha faydali olacagini düsünüyorum, bu orta sahayla oynarsak kolayca eziliriz.
4-3-1-2, Pandev ve Bruma/Umut dan birisi, Sneijder arkasinda, 3lü orta saha, 4lü defans ve MUSLERA'la defansif anlamda daha iyi oluruz.
Ben acikcasi digerinden farkli olacagini sanmiyorum. Neden? Sneijder de Selcuk kadar, Dzemaili kadar kosuyor, top kapiyor acikcasi.
Ben Sneijder´in solda faydali oldugunu görmedim, hatta takima zarar verdigini gördüm. Özellikle CL´de bu hatayi yapmamak lazim.
Cok da korkak olmamak lazim. Cok defansif oynarsak yine gol yeriz biz. Direnemeyiz.
Prandelli´nin bu sistemiyle gol filan da atamayiz. Ayrica Olcan da cok kosan ve savasan bir oyuncu. Onu da orta saha gibi düsün.