ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

En kötü ihtimal ile zaten yenilecez, dolayısıyla adam gibi atak yapalım, gol bulalım..

....Olcan.......Sneijder.....Bruma........

..............Pandev/Umut......

böle bir hücum hattı ile cıkmamız gerekiyor. kanatsız sistem ile arsenal karsısında hicbir varlık gösteremez ve dağılırız.

Sneijder ön liber rolünde belki Sivas gibi takimlara karsi etkili olabilir ama oynacagimiz takim koskoca Arsenal.

Onu 4-3-1-2 forvet arkasi oynatmak lazim bence. Neden? Defans yapip, kontra ataktan Sneijder aradigin oyuncu dur, o da belki de takimin en hizli oyuncusu Bruma'ya iyi paslar vererek hücumda bizi daha etkili yapabilir.

Ayrica Sneijder o rolda oynarsa ofansif kalitelerini bosuna harcarsin

Valla Arsenal´in kanatlarini da Sivasspor´la karsilastirmamak lazim. Kanatsiz oynayalim diyorsun.

Peki Tarik ve Telles´in halini tahmin edebiliyor musun? Olcan ve Bruma´yi kanatlara koyup, onlardan defansif katki da almak lazim.

Yoksa paramparca ederler bizi. 3 orta saha filan da kurtarmaz bizi. Ingilizler kanat takimlaridir. Ataklari kanattan yaparlar.

Telles Tarik mümkün degil direnemezler. Bence 4-3-1-2 sistemiyle fark yeriz biz.

Yine sistem, oyuncu dizilişi ve seçimi açısından arayış içerisinde olacak Prandelli. Halbuki şu ana kadar herşeyin oturmuş olması lazımdı. Bu maçı şu aşamada ancak ve ancak mücadele ederek dengeleyebiliriz.

GT-I9300 Tapatalk

Valla Arsenal´in kanatlarini da Sivasspor´la karsilastirmamak lazim. Kanatsiz oynayalim diyorsun.

Peki Tarik ve Telles´in halini tahmin edebiliyor musun? Olcan ve Bruma´yi kanatlara koyup, onlardan defansif katki da almak lazim.

Yoksa paramparca ederler bizi. 3 orta saha filan da kurtarmaz bizi. Ingilizler kanat takimlaridir. Ataklari kanattan yaparlar.

Telles Tarik mümkün degil direnemezler. Bence 4-3-1-2 sistemiyle fark yeriz biz.

Karsilastirmiyorum zaten, sadece 4-2-3-1 gibi full hücum taktikleri deplasmanda oynarsak baya gol yiyecegimizi düsünüyorum

Kanatsiz da olmaya bilir, Bruma yi 2 forvetlerden birisini yapabilirsin, winger-forward olarak.

Alexis dolayi 3 defansciyla da oynayabiliriz

Bu maç kontra-atağa dayalı bir futbol bekliyorum. Hurra diye hücum edersek rezil ederler bizi.

Muslera
Tarık Chedjou Semih Telles
Melo
Olcan Selçuk Sneijder Bruma
Pandev​

Kendi yari sahamizda oynayacagimiz icin bu macta onemli olan yari sahamizi iyi sekilde kapatmak.

Karsilastirmiyorum zaten, sadece 4-2-3-1 gibi full hücum taktikleri deplasmanda oynarsak baya gol yiyecegimizi düsünüyorum

Kanatsiz da olmaya bilir, Bruma yi 2 forvetlerden birisini yapabilirsin, winger-forward olarak.

Alexis dolayi 3 defansciyla da oynayabiliriz

Böyle takimlara cok denedik 4-3-1-2 gibi sistemleri. Genelde tokatladilar bizi.

Kanatlar bos kaldigi icin, bu sefer orta saha üclüsü kanatlara yayiliyor, faydadan cok zarar getiriyor.

Hep diyorum, Dortmund öyle müthis bir takim degil mesela kadro olarak. Anlayis farki var. O yüzden basarililar.

4-3-2-1 bence ofansif bir sistem degil. Herkes mücadele ettikten sonra. 4-3-2-1 derken, Sneijder´i 3´lüye koydum tabi.

Hicbir varlik gösteremeden bir sürü deplasmandan fark yiyerek döndük. Hicbir sekilde kanat futbolu oynayamadik, hizli hücüm gelistiremedik, hatta hic hücüm edemedik.

Melo-Selcuk-Dzemaili-Sneijder dörtlüsüyle cikarsak hicbirsey yapamayiz. Bunu bilmeyen hocamiz maalesef bildigini okur yine.

Muslera
Tarik Chedjou Semih Telles
Dzemaili Melo Selcuk
Sneijder
Pandev/Olcan Burak

Prandelli'nin kadrosu yüksek ihtimalle bu olur.

Bu macta Burak'i oynatmaz.Pandev ilk 11'de olur.Öyle hissediyorum.

4725ba19c8-15410.png

Sinan Bolat
Veysel Sari
Hakan Balta
Selcuk Inan
Yasin Öztekin
Umut Bulut
Burak Yilmaz

zor mac olabilir biraz da prandellinin taktigine bagli birsey ama bence yenilsek bile öyle farkli bir yenilgi olmaz kanimca

4-2-3-1 ile alan savunmamız 1-2 senedir çok iyi görüntü veriyordu. 3-5-2 rezalete davetiye çıkarır.

4-2-3-1 ile iyi alan savunması ve Bruma-Olcan kanatlarıyla hızlı hücum. Ama zannediyorum ki sistem olarak olmasa da 11 olarak Sivas maçındaki 11 çıkacaktır.

Geri
Üst Alt