ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Tüm ofansif gücümüzü elimizden alan Prandelli. Melo yu geriye cek, Sneijder'i geriye cek.. Derdin ne lan senin? Serefsiz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
20 den sonra 10 dakkada bi gol attıklarına göre tahmini 8-0 biter bu iş...

Bu adamı neden aldılar? Selçuk aslında okadar da kötü değilmiş dedirtmek için mi? Artık adım gibi eminim Galatasaray da transferlerden komisyon alan birileri var
V
V
V
prandelli.jpg

Bu ilk yarı için bile hocanın kovulması lazım, o derece yani. Ben bu kadar basiretsiz, rezil bir hoca görmedim.

abartmıyorum galatasaray tarihinin en kötü t.direktörü olabilir prandelli

prandelli bu kafa yapısıyla,bu taktik anlayışıyla Gs da kalamaz.alp yalman gönderir zaten.

Senin oynatacağın sistemin ta cebine koyayım ben 30 senedir bu takımı izliyorum da geçen seneki chalse maçıyla bu maç kadar rezalet bir sistem bir oyun görmedim ben ..

Manciniyi gönderip yeni bir maceraya girmeye gerek yoktu. herşeye yeniden başlamış olduk...Takımı bu hale getiren Ünal Aysal dır.

Bundan sonraki TD sözleşmelerinde kesinlikle olması gereken iki madde:

1. 3-5-2 oynatacak kadar aptallaştığında tek taraflı fesh edilir ve o zaman kadar ödenen ücret faiziyle geri alınır.

2. Savunma ile kafayı bozacak kadar takıntılı olduğunda 1. maddedki cezai yaptırımalr geçerlidir.

6 olursa kovuluyor değil mi beyler? Standart oydu malum! :mad:

Sivas kendi evimizde 7 tane pozisyona girdi.E demezler mi? Arsenal neler yapar?

6-0 olmasını bekleyen terimci baykuşlar bekliyor hazır kita

Envoyé de mon Nexus 5

Kalite farki cok büyük.

Prandelli cok rahat 3 puan alacagimiz Anderlecht macinda bile bizi rezil rüsva etti. Anderlecht bile cok rahat 5'i bulabilirdi bizim sahada. O 5'i bu kez Arsenal deplasmaninda görecegiz. Hicbirsey bilmiyor bu adam.. Nasil teknik direktörlük yapmis bu Italya milli takiminda anlamiyorum.. ingiliz spikerler bile 3'lü defansla olmaz dedi, kanatlar bombos hicbir hücum organizasyonumuz yok.. Sahada iyi kötü top oynayabilecek 7-8 tane oyuncumuz var ama sistem ve 3-4 oyuncu tercihi herseyi baltaliyor!

Muslera
Tarik Chedjou Semih Telles
Melo Dzemaili
Olcan Sneijder Bruma
Pandev

Su kadro oynasa emin olun 3-0 falan imkansizdi.. Gol bile atabilirdik bu kadroyla..

hakli ciktik diye sevinenler gitsin götlerine kina yaksinlar..adami zorlan delirtiyorsunuz,yaziklar olsun sizin gibi taraftara..bazilari hakli ciktik diye orgazm oluyor resmen..

bari veyseli,yektayı alsa oyundan.kaybedecek bişeyimiz yok.girsin tarık ve bruma.

Geri
Üst Alt