ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Yalnız cidden bu maçta çıkıpta ''anti terimciler ne oldu'' gibi cümleler kuran adamın Galatasaraylılığını sorgulamak lazım, ota boka herşeye FT FT diyip durmayın kabak tadı verdiniz.

Prandelli ye güveninciler nerede? Adamın sistemi taktiği kadrosu duruşu herşeyi ofsayt

İlk yarı sonuçları:

By4qlrsIYAAuq16.png

Melo'dan stoper ; Sneijder'den ön libero.. keşke sivastan fark yeseydik de bu sistemde devam etmeseydik... demek eskişehir maçını da kazansaymışız yasin hala sağ bekmiş.. yazıklar olsun..

En iyi taktik şuanlarda 4-2-3-1

en etkili orta sahada 2 tane adamın var Melo - Sneijder.Asist yaparsa bunlar yapar? Nerde onlar kaleye en yakın mesafede..Ama bizim kaleye.

Fm bile oynama Prandelli.

4-1-2-3

Muslera

Tarik
Ched
Semih
Telles

Xemal

Melo
Sneijder

Bruma
Burak
Olcan

Acilen bu formasyona gecmeliyiz, en azindan bi seref golu atariz cunku bu gidisle onuda atamayacagiz... Onda press yapip 45 dakika varimizi yokumuzu vermemiz lagzim, topu hep Arsenal yari alaninda tutup bol bol sut cekip kanatlardan orta yapmamiz lagzim... Sut olmazsa olmaz... Xemal, Melo, Sneijder a vurun emrini vermesi lagzim Prandellinin

Hala daha futbolculara laf söyleyenlerya Allah sizi bildiği gibi yapsın. Herkes koşuyor çabalıyor sistem yok sistem bu adamlar ömrü hayatında kaç defa 3 5 2 oynamis ta laf ediyoruz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yedigimiz 3 gol arasinda hicbir fark yok. 3 stoperli kadro kuruyorsun ama tek forvetten 2 gol yiyorsun.

Hamit ve Hakan Balta hamleleri bekliyorum dahi hocamızdan. Sneijder ve Melo çıkar.

Bu akşama kadar takımdan az biraz ümidim vardı bu sezon için... Ancak bu ilk yarıdan sonra zerre ümidim yok.... Beklentilerimi sıfıra indirdim ki benim için artık büyük bir hayal kırıklığı olmasın...

Ulan icim yaniyor. Birde bu adamlar milyon para aliyorlar ve yaptiklari acemice hatalara bak. Bu nasil kadro arkadas? Nasil hücum'a cikmayi planliyorsun yani nasil?

Hadi diyelim geriye cekilip kontra atak yapacaksin, cünkü dogal olarak Arsenal yüklenecek. Kiminle kontra yapacaksin ulan kiminle? Topu kim tasiyacak ileriye? Melo stoper, Sneijder defansif orta saha, kanat yok..

Arkadas biri izah etsin, cidden anlam veremiyorum, bu kadar sacmalik olmaz arkadas olmaz.

lan arkadaş italyan hoca tutmadığını mancini ile gördük gittik gene italyan bulduk ,eşek bile aynı çukara iki kere düşmezmiş..

Bu skorda bu rezil futbolda,sivasspor maçında takımın bu halle gelmesinde bir numaralı faktör olan burak-selçuk kankileri destekleyip,üstüne o maçtaki rezil performansı görmeyip takım oturdu yorumları yapan arkadaşların payı da var.Yahu görmüyor musunuz burak varken bu takım hep bir kişi eksik olacak diğer yerler düzelse de bu adam gitmeden hep takım eksik olacak.Ne görüyorsunuz da hala bu adamları destekliyorsunuz.

prandelli kendi inadının kurbanı oldu.ama GSya yazık etti.o yüzden gittiğinde ah ile gidecek,kusra bakmasın.

Geri
Üst Alt