ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

pas istatistikleri:

İlk 8 de sadece Sneijder var. Başka sorum yok...
Rezil , bu adam tehlikeli Arsenal açısından risk vs denilen Flamini bile listede.

By4rhBCIIAAOdjk.jpg

Küfür etmek istiyorum ama bazen sessiz kalmak en iyi cevaptir...

Demistim demeyi sevmıyorum ama bu Prandelliden bir b.k olmayacagını daha geldigi gun foruma yazdım. Futbolun f sinden anlamayan ne kadar ergen varsa bu adamı destekledi.

Burada futbolu biliyorum diye gecinen orta yas fm tayfasıda Prandellinin basarılarını anlatmaya kalktı bana.

Prandelliye iyi hoca diyen bir daha futbol izlemesin. Baska spor dallarıda var . Gures var Masa tenisi var Eskrim falan var... Bunlar cok komplike degil bunları izleyin

Benim iddiam belli yeryüzünde bundan kötü hoca varsa gelsin yüzüme tükürsün

Demistim demeyi sevmıyorum ama bu Prandelliden bir b.k olmayacagını daha geldigi gun foruma yazdım. Futbolun f sinden anlamayan ne kadar ergen varsa bu adamı destekledi.

Burada futbolu biliyorum diye gecinen orta yas fm tayfasıda Prandellinin basarılarını anlatmaya kalktı bana.

Prandelliye iyi hoca diyen bir daha futbol izlemesin. Baska spor dallarıda var . Gures var Masa tenisi var Eskrim falan var... Bunlar cok komplike degil bunları izleyin

Senin avatardaki adam aldirdi, git ona hesap sor.

Prandelli benim için büyük hayal kırıklığı. Fiorentina zamanları gibi pozitif oynayacağını düşünüyordum yanılmışız.

Bu Prandellinin yaşattıklarının hiçbir anlamı yok. Takım 2 senedir italyanların deneme tahtası oldu.

GT-I9300 Tapatalk

daha dortmund deplasmanı var ha adamlar arsenali perişan etmişlerdi ilk maçta

e bütün forum burda bas bas bağırdı, kabak gibi ortadaydı arsenalin neler yapacağı bu takıma ama prandelli denen adam bunu görecek futbol bilgisine sahip değil. sivası 2-1 yenince hazine bulduğunu sandı ama sadece serap gördü.

Aynen yendiğimiz Bursa maçında bile şansa gol yemedik.

Sorunumuz ne atabiliyoruz ne pas yapıyoruz ne defans.

En azından 1 ini düzgün yapsak burda 3-0 olmazdı.

3.lig ingiltere takımı gelse buraya ilk yarı 3 yemez.

Bu skorda bu rezil futbolda,sivasspor maçında takımın bu halle gelmesinde bir numaralı faktör olan burak-selçuk kankileri destekleyip,üstüne o maçtaki rezil performansı görmeyip takım oturdu yorumları yapan arkadaşların payı da var.Yahu görmüyor musunuz burak varken bu takım hep bir kişi eksik olacak diğer yerler düzelse de bu adam gitmeden hep takım eksik olacak.Ne görüyorsunuz da hala bu adamları destekliyorsunuz.

Burak rezil zaten. Burak dışında onlarca problem var, Melo stoper oynuyor (oynamaya çalışıyor, rezil oluyor tabi ki doğal olarak) Sneijder gibi takımın en önemli hücum gücü sol bekten top çıkarmaya çalışyor , ön libero oynuyor.. Dzemaili Yekta gibi 2 tane çöp, düz adam 11 de ve bu adamlar bizim orta sahamızda. Hücuma çıkaracak elemanlar güya:D Sağ bek veysel zaten rezil bir topçu, üstüne 2 li bindirme yapıyorlar. Bu sistem, ve oyuncu mevki tercihleri tam anlamıyla skandaldır. Bu forumda bile herkes bunun olacağını gördü, Prandelli nasıl göremiyor

8 yiyelim 9 yiyelim diyenler boşverin 3-0 da bitse Prandelli büyük ihtimalle kovulur. Kasmayın kendinizi tamam haklı çıktınız çok büyüksünüz.

Umarım yanılırım ama ondan sonra gelecek hoca da bu sezon pek bir şey yapamaz gibi geliyor. Hele kariyeri var diye antin kuntin bir yabancı bulurlarsa iyice rezil oluruz.

Boyle bitse keske.4u gecmezse iyi olur

3 pas yapamaz mı bi takım?

Takım korkudan oynayamıyor bu ne abiii !!!! Olcan bruma nerde sneijder nerde oynuyor melo niye defansta yeter artık bu benim GALATASARAY'IM değil !!!!!

ceza almamak için susuyorum . üstüne alındıysan ben mutlu olurum . İMPARATOR un büyüklüğünü biraz daha anlamış olursun. senin gibi olucagıma kuş olmayı tercih ederdim emin ol. şu durumda korumaya calıstıgın adamlarında allah belasını versin. GALATASARAY ulan bu düştüğümüz durumlara bak

Terim'e baglama olayi. Burda sirf takim'in basinda Terim olamdigi icin GS'nin 8 gol yemesi icin dua eden kisi net kus'tur.

Geri
Üst Alt