ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Arsenal maçına 3 5 2 çıkıp sonucun nasıl olmasını bekliyordunuz

Şuan Mancini olsaydı, Juve maçının benzer bir senaryosunu yaşar, maçtan 1 puan çıkarırdık. Yazıklar olsun böyle teknik direktöre.

Burak rezil zaten. Burak dışında onlarca problem var, Melo stoper oynuyor (oynamaya çalışıyor, rezil oluyor tabi ki doğal olarak) Sneijder gibi takımın en önemli hücum gücü sol bekten top çıkarmaya çalışyor , ön libero oynuyor.. Dzemaili Yekta gibi 2 tane çöp, düz adam 11 de ve bu adamlar bizim orta sahamızda. Hücuma çıkaracak elemanlar güya:D Sağ bek veysel zaten rezil bir topçu, üstüne 2 li bindirme yapıyorlar. Bu sistem, ve oyuncu mevki tercihleri tam anlamıyla skandaldır. Bu forumda bile herkes bunun olacağını gördü, Prandelli nasıl göremiyor

Cemal diger oyunculara bakarak çöp degil, sadece dogru dürüst mevkii de oynamiyor, Melo-Cemal ikilisi iyi isler yapabilir.

terim hakkinda ne dersen de ama o TD olsaydi simdik ruhla oynardik ve muhtemelen gol atabilirdik.
Ben prandelli terimden iyi hoca demedim. Sadece burada sırf terim konusunda kendilerini hakli çıkarmak için bir kaç daha gol yememizi isteyen veya bu skora sevinen adiler var

Envoyé de mon Nexus 5

Yazıp yazıp siliyorum valahi kafayı yiycem lan 3 gün sivas aynı pozisyonlara girmedimi siz neyin antremanını yapıyosunuz Rezil herif mahvetti takımı

Sahada olsam sneijder in sarfettiği emekten utanıp varımı yoğumu ortaya koyarım. Adam önlibero oynuyor lan. Utanın.

Sistem yokmuş futbolcular ondan oynayamıyormuş bak bak. Mallığa bak! Ulan yetenek yok yetenek! Sneijder nasıl oynuyor? Adam işi biliyor çünkü. 5 metreye pas atamayan herife GS forması verirsen böyle olur.

Mac 0-0 giderken bile Arsenal'in birsey oynamadigi halde golü atacagi belliydi. Böyle skandal bir kenar yönetimi olamaz. Hükmen 3-0 deseler mactan önce hepimiz kabul ederdik.

Kadroyu gördükten sonra bu maci Arsenal'in tek basina 4-6'ya getirecegi belliydi.

Bu prandelli denen yoksun şimdik yarın gelip hiçbirşey olamamış gibi devam mı edecek ?

Adanalıyı özleyecek kadar kötü futbol oynatıyorsun prandelli.

Bu sözü bana biri söylese sözleşmemi fesih ederdim. Hala neyin peşindesin bırak git.

voZM7z.jpg

Geri
Üst Alt