ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Bitir hoca bitir.Yere yatın artık 4-0 bitsin.

Galatasaray Avrupa geleneğini de kaybetti geçmiş olsun.

Olcan ve Bruma gibi etkili olabileceğini gösteren iki kanat oyuncusunu ısrarla oynatmayan ağır gerizekalıdır.

ulan yatın bari,4-0 olmuş atak yapıyo 5'i yicek salaklar

Yeni td kim olur onu tartışalım

Pes 13 te savunma yapmayı bilmeyip sürekli ara pası yiyen oyunculara benzedi takım...

Musleraya niye kiziyorsunuz onun sayesinde maçı 1-0 veya 2-0 kaybetseydik bu mal iyi oynadik diyerek yine bu taktikle çıkardı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

takımın başında İMPARATOR olmadıgı için değil hocaya karsı tepkiyi koyuyorum . sen ne kadar GALATASARAY lısın bilmem ama ben senin hayal edemeyeceğin kadar takıma bağlıyım . benim bu kadar değer verdiğim takımıma kimse bunları yaşatamaz. hiçbir zaman şakşakçı olmadım. siz gidin hocayı kucaklara alın başkanı geri getirmeye calısın . avrupalı kültürlü takımınızda gidin rezilleri oynayın ama elbet bu düzen bozulacaktır . en büyük dileğim GALATASARAY ın liseli düşünceden kurtulmasıdır.

Tepkini takim'in 8 gol yemesi dilegiyle mi ortaya koyuyorsun? Sacmalik. Prandelli'yi falan savundugum da yok. Gitmesi gerektigi asikar ...

Galatasaray Avrupa geleneğini de kaybetti geçmiş olsun.
adam 2 ayda takımı bitirdi helal olsun. bu kadar yıl futbol izledim bukadar loser bi t.direktör görmedim. skibbe bunun yanında mourinho kalır. defolup gitsin yoksa daha kötü şeyler olacak 1 dk bile durmasın

Geri
Üst Alt