Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oha lan tecavüz var
Ben meşale saçmalığından sonra izlemeyi bırakıp eve geri döndüm.Lan cafedeyim para bosa gitmesin diye bu işkenceye katlanıyorum yoksa direk kapardim
-Tapatalk-
Welbeckin babasıYeni td kim olur onu tartışalım
takımın başında İMPARATOR olmadıgı için değil hocaya karsı tepkiyi koyuyorum . sen ne kadar GALATASARAY lısın bilmem ama ben senin hayal edemeyeceğin kadar takıma bağlıyım . benim bu kadar değer verdiğim takımıma kimse bunları yaşatamaz. hiçbir zaman şakşakçı olmadım. siz gidin hocayı kucaklara alın başkanı geri getirmeye calısın . avrupalı kültürlü takımınızda gidin rezilleri oynayın ama elbet bu düzen bozulacaktır . en büyük dileğim GALATASARAY ın liseli düşünceden kurtulmasıdır.
adam 2 ayda takımı bitirdi helal olsun. bu kadar yıl futbol izledim bukadar loser bi t.direktör görmedim. skibbe bunun yanında mourinho kalır. defolup gitsin yoksa daha kötü şeyler olacak 1 dk bile durmasınGalatasaray Avrupa geleneğini de kaybetti geçmiş olsun.