ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

De Marke@demarkesports 5 dk.
Cesare Prandelli: ''3-5-2 taktiğini tekrarlamayı düşünüyorum. Önümüzdeki haftalarda bu sistemle mücadele edeceğiz.''

--------------------------Muslera-----------------------------
--------------Chedjou-----Melo-------Semih-------------
Veysel-------------Selçuk----Dzemaili-----------Telles
----------------------------Sneijder------------------------
---------------------Pandev---Burak------------------------

bunu çıkarır Prandelli.

da30901cf9-15323.png

Bizim kadromuzun maksimumu budur.

Gel gör ki Telles, Bruma ve Pandev bugün 1 dakika bile oynamadi.

Muslera
Chedjou-Zan-Semih
Tarık-Selçuk-Melo-Dzemaili-Telles
Sneijder-Pandev

Takim cok daha iyi olmasi lazim, bu görüntü ile Arsenale karsi olmaz

1117433_Galatasaray_SK.jpg

Prandelli 3-5-2'ye devam demiş ama bu maçta oynamamız gereken sistem 4-4-1-1'dir.

Wesley Sneijder: "Ilk defa önlibero oynamadim. Ajax ve Madrid´de de oynadim. Bu pozisyonu seviyorum. Topa daha cok sahip oluyorum."

Dedigim gibi, bu 11 bu mac icin uygun olacaktir.

____________________Muslera____________________

____Tarik______Semih________Chedjou________Telles_ ______

_____________________Melo_________________________ __

_____________Dzemaili_______Sneijder______________ _____

_______Olcan_______________________Bruma__________ __

____________________Pandev________________________ __

Bu kadroda güzel hocam ama sanki 3-5-2 oynatacak gibi. Sneijderin yorumu bile tetiklemiştir hocayı. hocanın kendiside kullanacagız dedi. Neyse hangisi hayırlısıysa o olsun diyelim

Maçı türksat üzerinden 1tv georgia veriyor.D-smarta para vermek istemeyen biss şifresi girip izleyebilir.

Berabere bitecek gibi bir his var. Hayırlısı olsun Galatasarayimiz yüzümüzü guldurur inşallah

Sürpriz bir galibiyet büyük moral olurdu takıma, taraftara.

Tapatalk

Sürpriz bir galibiyet büyük moral olurdu takıma, taraftara.

Tapatalk

Sivas galibiyeti bile moral oldu. Arsenal mucize olur, bunu herkes biliyor.

Aslinda Arsenal de kötü durumda. Ligde cok iyi degiller, CL´de de kaybettiler vs. Yani bi Chelsea, City, hatta Liverpool degiller.

Iyi bir günümüzde basa bas oynariz, ama bizim de ne oynadigimiz belli degil. O yüzden Arsenal´in bazi kaliteli ayaklari o farki yaratacaktir maalesef.

Neden olmasın? En kötü zamanımızda avrupa'da bambaşka bir Galatasaray olurdu hep, şimdi neden olmasın? Takımın buradan alınacak puan da camianın tekrar güvenini kazanacak olması büyük bir avantaj.

1. Bu mac Burak´in maci degil. Israr etmemeli. Pandev oynamali.

2. 3lü orta saha yapacaksa, ki yapacak, Melo Dzemaili Sneijder üclüsü tercihimdir.

3. Kanatlara da Olcan ve Bruma´yi koyar, hem mücadele eder, hemde hizli ataklarla gol ararim.

4. Sneijder´i kanada hapsetmeye gerek yok. Sistemde kopukluk oluyor, faydasi da olmuyor.

Veysel ve Tarık 3-5-2 için yeterli bekler değil. Eğer 3-5-2 çıkacaksa Arsenal kanatları otoban yapar. Ben 4-2-3-1 ya da 4-2-2-2'nin bu maç için daha uygun olacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt