ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

buna yürek, ruh, azim lazim.

neredeyse 2 senedir bu takimda olmayan seyler

Tabiki lazim. Istisnasiz herkes ölümüne savasmali bu macta. Baska yolu yok.

Saglam kapanip Bruma gibi oyuncularla akmamiz lazim, Pandev´i kacirmamiz lazim.

Yani Arsenal öyle olaganüstü bi takim da degil, bunu da belirtelim. Yeter ki isteyelim, inanalim, savasalim.

Neyse bi izleyelim Arsenal´i bakalim. Tottenham´le oynuyorlar. Cani sikilan izlesin

Tabiki lazim. Istisnasiz herkes ölümüne savasmali bu macta. Baska yolu yok.

Saglam kapanip Bruma gibi oyuncularla akmamiz lazim, Pandev´i kacirmamiz lazim.

Yani Arsenal öyle olaganüstü bi takim da degil, bunu da belirtelim. Yeter ki isteyelim, inanalim, savasalim.

Arsenal'i yenmek imkansiz olmadigini kesinlikle katiliyorum fakat uzun zamandir öyle bir Galatasarayi görmedigim için pek umutlu degilim açikçasi.

ramsey ve arteta yok.ortasaha wilshere ve flaminiye kaldı.:o

prandelli adam gibi bi 11 çıkar sahaya,bruma olsun,pandev olsun içinde.

boşuna umutlanmayalım kadro konusunda prandellinin ilk 11'ini şimdiden yazıyorum size... Muslera-veysel-chedjou-semih-tarık(telles)-melo-selcuk-xhemaili-sneijder-burak-pandev (4-3-1-2)

hic umudum yok mactan

umarim yanilirim ama agir bir hezimet yasama ihtimali cok yüksek

Ramsey ve Arteta kesin yokmus. Wenger aciklamis.

Bazi yerlerde Wilshere´in de sakat oldugunu okudum ama o kesin degil sanirim.

Debuchy, Walcott, Giroud ve Sanogo zaten sakatti.

Wilshere'in de bileği burkuldu maçta ama devam etti. oynaması şüpheli diyorlar bence oynar bizim maçta da

en acısı da prandelli gibi babacan,gerçekten iyi bi teknik direktörün GS taraftarının güvenini yitirmesi,selçuk-burak ısrarıyla taraftarı üzmesi.ben sabırlıyım kendisine şu an ama bir an önce de doğruları yapmasını bekliyorum.koray günter,emre çolak ve birhanın 18 kişilik kadroda olduğu,furkanın ilk 11 oynadığı maçları görmek istiyorum artık.

Bizim mactan sonra Arsenalin Chelsea derbisi var. Kritik donemden geciyorlar

kolay değil ..kolay olmaz o kadar! kolay değil ...olursa bu bir olay! bi bakmışsın emiratesde ..koymuş arsenale Galatasaray!:gs:

avrupada her zaman farklı oynamıştır bu renkler asıl amacımız türk olmayan takımları yenmek enseyi karartmayalım + enerji lütfen.

-------------Muslera-----------
Tarık-Ched-Melo-Semih-Alex
----Selçuk-Wesley-Cemaili---
--------Pandev--Burak--------

Şeklinde çıkacağız sanırım maça.

Sam @samuelJayC · 49 Min.

Wenger confirms Wilshere, Arteta & Ramsey are all injured. Flamini against Galatasaray & Chelsea. Dear God.
1f629.png

Wilsehere de yok. :D Flamini oynaycakmis.

Arsenal´in orta sahasi pas trafiginde sikinti yasayabilir bu yoklukta. Tabi Wilshere de kesin yoksa.

Prandelli, Allah´ini seversen dogru tercih yap ya. O kadar da korkak bir 11 cikarma. Kanatsiz cikma. Hadi be Reis

Prandelli yapma etme , kanatları tek oyuncuya bırakırsa üzerimizden tank gibi geçerler. Oyuncular birbirine yakın şekilde , 4-1-4-1 en doğru taktik olacaktır. Kontra-atakları iyi kullanmamız lazım. Sneijder 'in hızlı hücumlarda Olcan-Bruma-Burak'a atacağı paslar etkili olabilir

Geri
Üst Alt