Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.663
- 2.291
- 458
Melo > arsenal orta sahası şu an son kayıplarla birlikte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BJK bile zorladı adamları abartmayın.Adamlarda kimin olup olmaması önemli değil. Adamlar evlerinde son derece hızlı baskılı bir futbol oynuyorlar.
Daha balıkesire dayanamamış pozisyon bulamamış sivasa özellikle 2. yarı boyun eğmiş bu takımın hiç şansı yok..
Zaten 60 dan sonra takım bitiyor hele o dakika 2-3 0gibi bi skor olursa o kd dan sonra 5-6 ya gidicek diye çok korkuyorum.
felaket tellalı değilim ama bu takım bu sistem ve bu zihniyetle maalesef bunu gösteriyor...
Kesinlikle çift forvet olarak başlama taraftarıyım. Pandev Burak mutlaka yanyana oynamalı.
Burak tek başına başlarsa maç tek kale ceza sahası önünde geçer.
Çünkü burağa atılan her top rakibin olur topu kesinlikle ayağımızda tutamayız ileri çıkamayız..
-----------Muslera------------
Tarık---Semih--Ched---Hakan
Bruma---Melo--Sneijder---Olcan
-------Pandev---Burak--------
benim favori kadrom bu
Welbeck'i mutlaka Melo savunmalı. Semih'e falan verirlerse rezillik çıkar. Chedjou da baş edemez. Üçlü savunma da çıkmayız inşallah. Telles oynasın diyeceğim de onun da hiçbir özelliği yok. O fizikle ezilir zaten. Ben hücumda Sneijder'in mucize gerçekleştirmesini bekliyorum şahsen. Defansta ise Allah yardımcımız olsun. Erken gol yemeyelim öncelikle. Gerisini hallederiz inşallah. Chedjou da kornerden falan atsa yine süper olur.
--------------------------------------------Muslera----------------------------------------
---------Veysel---------------Semih--------------------------Chedjou------------Tarık----
---------------------------------------Melo----------Dzemaili-------------------------------
----------Hamit------------------------------Wesley------------------Olcan---------------
----------------------------------------------Pandev----------------------------------------
Fatal error!...En fazla son 10-15 dk...