ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Kanatsiz oynayacagimiz neredeyse kesin gibi. Olcan in yerine Pandev olmamali, Pandev bitik adam. Olcan yine 11 baslamali.

Muslera
Tarik Ched Melo Semih Telles
Dzemaili Sneijder Selcuk
Olcan Burak

Bu sekilde cikariz gibi görünüyor, umarim bekler Tarik&Telles olur, Pandev riskine girmeden de Olcanla cikariz sahaya. Cok zor mac, ancak dogru oyuncular ve sistemle ciksak puan alabileceğimiz bir mac. Fakat dogru sistem ve kadroyu görebileceğimizi sanmiyorum yine, umarim sans yanımızda olur o gün.

----------------MUSLERA-------------------
--TARIK-----CHED-----SEMİH----TELLES-
-----SNEIJDER---MELO---DZEMAILI------
---OLCAN----------------------BRUMA-----
----------------BURAK----------------------

Olcan ortasahayada koşar ileride koşar.. Çok iyi kadro hadi böyle çıkalım nolur Prandelli Reis..

hadi be prandelli yap bir sürpriz çıkart şu takımı 4-2-3-1. kazanamazsak da canın sağolsun, gücümüz bu kadarmış deriz

Çok zor maç olacak ama rakiptede çok kritik eksikler var,yani rakipte çok iyi durumda değil bu yüzden onlardan korkmuş bir şekilde oynamamalıyız.4-2-3-1 ile çıkarsak çok kafa kafaya geçebilir mac ama o taktikle çıkmamız zor.Ama olur ki o şekilde çıkarsak Bruma-Olcan-Sneijder-Pandev 4 lüsünün Arsenali çok zorlayabilecegini düşünüyorum.Ama Prandelli o cesareti lig maçlarında göstermedi avrupa da göstericegini sanmam.Tahminen gene 3 lu bir orta saha kurar ve saçma birtakım hamleler yapar.

Adamlarda kimin olup olmaması önemli değil. Adamlar evlerinde son derece hızlı baskılı bir futbol oynuyorlar.
Daha balıkesire dayanamamış pozisyon bulamamış sivasa özellikle 2. yarı boyun eğmiş bu takımın hiç şansı yok..
Zaten 60 dan sonra takım bitiyor hele o dakika 2-3 0gibi bi skor olursa o kd dan sonra 5-6 ya gidicek diye çok korkuyorum.
felaket tellalı değilim ama bu takım bu sistem ve bu zihniyetle maalesef bunu gösteriyor...

Kesinlikle çift forvet olarak başlama taraftarıyım. Pandev Burak mutlaka yanyana oynamalı.
Burak tek başına başlarsa maç tek kale ceza sahası önünde geçer.
Çünkü burağa atılan her top rakibin olur topu kesinlikle ayağımızda tutamayız ileri çıkamayız..

-----------Muslera------------
Tarık---Semih--Ched---Hakan
Bruma---Melo--Sneijder---Olcan
-------Pandev---Burak--------

benim favori kadrom bu

Sivas macinda oynanan sistem bu macin provasiydi.
Belki olcan yerine Pandev veya bruma olabilir.

Adamlarda kimin olup olmaması önemli değil. Adamlar evlerinde son derece hızlı baskılı bir futbol oynuyorlar.
Daha balıkesire dayanamamış pozisyon bulamamış sivasa özellikle 2. yarı boyun eğmiş bu takımın hiç şansı yok..
Zaten 60 dan sonra takım bitiyor hele o dakika 2-3 0gibi bi skor olursa o kd dan sonra 5-6 ya gidicek diye çok korkuyorum.
felaket tellalı değilim ama bu takım bu sistem ve bu zihniyetle maalesef bunu gösteriyor...

Kesinlikle çift forvet olarak başlama taraftarıyım. Pandev Burak mutlaka yanyana oynamalı.
Burak tek başına başlarsa maç tek kale ceza sahası önünde geçer.
Çünkü burağa atılan her top rakibin olur topu kesinlikle ayağımızda tutamayız ileri çıkamayız..

-----------Muslera------------
Tarık---Semih--Ched---Hakan
Bruma---Melo--Sneijder---Olcan
-------Pandev---Burak--------

benim favori kadrom bu
BJK bile zorladı adamları abartmayın.

Muslera
Tarık Ched Melo Semih Telles
Dzemaili Sneijder Selçuk
Burak Olcan

Kadro da bu olur.

Welbeck'i mutlaka Melo savunmalı. Semih'e falan verirlerse rezillik çıkar. Chedjou da baş edemez. Üçlü savunma da çıkmayız inşallah. Telles oynasın diyeceğim de onun da hiçbir özelliği yok. O fizikle ezilir zaten. Ben hücumda Sneijder'in mucize gerçekleştirmesini bekliyorum şahsen. Defansta ise Allah yardımcımız olsun. Erken gol yemeyelim öncelikle. Gerisini hallederiz inşallah. Chedjou da kornerden falan atsa yine süper olur.

--------------------------------------------Muslera----------------------------------------

---------Veysel---------------Semih--------------------------Chedjou------------Tarık----

---------------------------------------Melo----------Dzemaili-------------------------------

----------Hamit------------------------------Wesley------------------Olcan---------------

----------------------------------------------Pandev----------------------------------------

DoD.png

Welbeck'i mutlaka Melo savunmalı. Semih'e falan verirlerse rezillik çıkar. Chedjou da baş edemez. Üçlü savunma da çıkmayız inşallah. Telles oynasın diyeceğim de onun da hiçbir özelliği yok. O fizikle ezilir zaten. Ben hücumda Sneijder'in mucize gerçekleştirmesini bekliyorum şahsen. Defansta ise Allah yardımcımız olsun. Erken gol yemeyelim öncelikle. Gerisini hallederiz inşallah. Chedjou da kornerden falan atsa yine süper olur.

--------------------------------------------Muslera----------------------------------------

---------Veysel---------------Semih--------------------------Chedjou------------Tarık----

---------------------------------------Melo----------Dzemaili-------------------------------

----------Hamit------------------------------Wesley------------------Olcan---------------

----------------------------------------------Pandev----------------------------------------

Fatal error!...En fazla son 10-15 dk...

muslera

chedjou ------ kaya ------- balta
camdal ----------------------------telles
melo -------- sneijder
inan--------------xjamaili
yilmaz

Rakibin kim olduğu umurumda değil, çıkıp aslanlar gibi mücadele ettiğimiz sürece sorun yok.
Benim Galatasaray'a olan güvenim her zamanki gibi tam.

Felaket senaryoları falan bunlar bir Galatasaray taraftarının yapmaması gereken şeyler.

Bjk Arsenale karsi sadece iyi savunma yapti. Sezon basi ve Arsenal formsuzken, iyi savunma yapmalari ise yaradi. Arsenal set oyununda iyi olan bir takim degil. Tüm oyun planlari cabuk hucumlar yaratmaya dayaniyordu. Formsuz Arsenal tempoda yapamadi ve zorlandi.

Bu beklerle Arsenal yada Dortmunda karsi bir beklentim yok. Eboue ve Riera varkende cok zorlaniyorduk. Tariki begensemde yer tutma ve oyunu okuma konusunda eksikleri olduğu bir gercek. Arsenal savunma arkasinda iyi kosulari olan bir takim. Bizim icin cok zor bir mac olacak.

Geri
Üst Alt