ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Sneijder inanılmaz oynadı. Hamiti de çok beğendim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu Divan Kurulunda Aysal'ın karşısına oturan dedeler varya o dedeler.. Onların kuyruğuna teneke bağlayacaksın... KAvga etmekten takımı ne hale getirdiler...

Bunun sakasi yok artik. Hemen bugün yarin gönderilmeli bu Prandelli. Yoksa ligde de bi halt olmayacak bizden.

Bu takim böyle rezil olacak bir takim degil. Yeniliriz ama böyle degil. Prandelli bu takimi kaldiramiyor.

Hikmet Karaman´a razi ediyor beni bu herif.

O kirmizi kart veren hakeme dua edin.

Olmasaydi simdik en az 7 yiyebilirdik.

Şu dizilişle çıksaydık max. 2-1 falan yenilirdik aptalca diziliş yüzünden ilk yarıdan verdik maçı

Bunun sakasi yok artik. Hemen bugün yarin gönderilmeli bu Prandelli. Yoksa ligde de bi halt olmayacak bizden.

Bu takim böyle rezil olacak bir takim degil. Yeniliriz ama böyle degil. Prandelli bu takimi kaldiramiyor.

Hikmet Karaman´a razi ediyor beni bu herif.
Kadromuz cidden iyi yani ne eksiği var bu kadronun forvet dışında? Çok daha iyi oynamalıyız normalde

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu yenilginin iki sebebi var birincisi PRANDELLİ, ikincisi de PRANDELLİ.

İnanin hayirli bir maglubiyet bu .Hamiti bugun yine gorduk ki takima lazim ve 4-4-2 oynamaliyiz

:red:

arsenal-galatasaray3.jpg
arsenal-galatasaray14.jpg

Hakem 4 dakika vermiş şaka yapıyor herhalde. Kırmızı kart pozisyonunda oyun zaten 4 dakika durdu.

Prandelli yi de bi yandan anliyorum, biz cok kolay calim yiyioruz bende en az 6 defans la cikardim... bir adam 4 kisi eksiltir mi yahu ?

Lan dzemaili neden köşe atışı kullanıyor hay Allah ım çıldırmamak elde değil

yenilmek için herşeyi yaptık hatta fark yemek için
demekki bu gibi takımlar bizden 1 kişilik fazla futbol oynuyolar

Geri
Üst Alt