ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

Prandelli maç sonu telefonun açma.Allah'ını seviyorsan açma arayan başkan.

Sen takımın amına koy sonra ben seçime gidiyorum ne güzel iş. El birliğiyle takımın içine sıçtılar başkanından yönetimine kadar şimdide siktir olup gidecekler

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Kırmızı kart ilaç gibi geldi yoksa iş fenaydı.

Ayrıca Veysel' den sonra her ne kadar karşısında Alexis çıkmış olsa da Hamit Dani Alves gibi geldi.

Yalnız bizim taraftarında ikide bir Bruma filan demesi Trajikomik

Lan bebenin kendine hayrı yok bize mi olacak

O değilde Arsenal bugün sıradan vasat tı biz çok kötüydük.Adam gibi kadro ile çıksak puan alabilirdik güntekin

Neyse, fazla umudum yoktu. Gecmis olsun.

Umarim ligde de SL de de galibiyet serisi yakalayabiliriz.

O golleri atan Arsenal oyuncular Tayyip tarafindan ödendi, hepsi Galatasarayi çökertmek için yapildi

Devlet Arsenal ve Wenger'e ekstra motivasyon verdi

Hep onun suçu, Prandelli gibi babacan adam ve Aysal gibi karakterli Kulüp baskanin suçlari yok.

!!!
Galatasaray maglubiyeti uzerinden bile kucuk aklinca siyasi sovunu yapacak kadar basit bir insansin.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Kırmızı kart olmasaydı kesinlikle eminim Beşiktaş'ın rekorunu kırardık...

Önce Terim ile ardından Mancini ile inşa ettiğimiz karizmayı adam 2 maçta bitirdi gerçekten bravo hoca...

3-1 yada 4-1 arsenal alır. Ama........

Eger prandelli gercekten bizi sasırtır ve dogru kadro ve dizilis sahaya surerse bu macı kazanabiliriz. Cunku EPL yi takıp ediyorum arsenal de pek bir hava yok. Tek olayları cok hızlı hucum yapıyorlar.

Eger 3-5-2 de ısrar edip yektayı veyseli cemaliyi 11e koyup Brumayı( ki ozellikle kapanacagımız bır macta ilerde muthis bos alanlar bulur) Olcanı Tarıkı yedekte oturtursa sansımız yuzde 0

Demistim demeyi seviyorum ne yalan soyleyeyim :D

prandelli ye kiziyorsunuz daha . sakamisiniz siz prandelli mi getirdi bu takimi bu hale? takimi bu hale getiren adam kacacak az kaldi.

Geri
Üst Alt