ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

By45VuJIAAAbdGh.jpg

Sadece istatistiklere bakarsak sanki o kadar kötü oynamamisiz gibi (sonucta Arsenal 30 dakika 10 kisi oynadi).

Adamlar atiyor. Bu arada her gecen mac daha fazla kosuyoruz.

Şükrü baş hirsizin en güneş görmeyen yerinin kılısın aferin.

Yeter artık Yeteeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ...............................

Şu skorun tek sorumlusu Prandellidir kimse futbolcularda suç bulmasın

O golleri atan Arsenal oyuncular Tayyip tarafindan ödendi, hepsi Galatasarayi çökertmek için yapildi

Devlet Arsenal ve Wenger'e ekstra motivasyon verdi

Hep onun suçu, Prandelli gibi babacan adam ve Aysal gibi karakterli Kulüp baskanin suçlari yok.

!!!
büyük pişmanlık yaşıyorum bir anlık öfke sebebiyle anlamsızca MYC alacam, keşke küfür hakkımı senden yana kullansaydım

Hasan Sas'a katiliyorum, Galatasaray 4-4-2 oynar, baska bir sey degil.

yemin ediyorum ucuz kurtulduk. maçtan önce 2-3 e razıydım ama kaleci imdadımıza yetişmese tarihi bi fark olabilrdi ki üstelik arsenal hiç iyi durumda değil şuan. bu takımın bayern münich chelsea ye karşı böyle oynadığını bi düşünsenize 9-10 olur. derhal yol yakınken prandelli kovulmalı yeni t.direktör gelmeli. hiç olmadı altyapı hocalarından birini getirsinler o bile bukadar kötü oynatamaz takımı

Bruma ve Olcan ilk basta oynamaliydi
3-5-2 degil 4-3-3 veya 4-2-3-1 bile daha uygun taktikler
2 forvetli çikmak mantiksizdi
Tarik yerine Veysel mantiksizdi

O kadar hatalar yapildi ki, takima Galatasaray translatori koy o bile daha iyi ilk 11le çikabilirdi.

Olay basit

3 5 2 ile çıktığımız maçta iyiydi diyenlere tek laf var

Utaka nin atamadiklarini wellbeck attı

Bu kadar basit

Bu takım 3 5 2 oynamazzzzzzz

Ve daha grubun en iyi takımına karşı oynamadık.

Bu prandelli İstanbul'a gelmemeli, bir antremanda daha takımın başında olmamalı... Hoca moca değil bu herif... Mancini bile bundan iyi hoca net!

Sadece Wesley Sneijder gerisi leş! Yazıklar olsun yetenek fakiri ruhsuzlar! Köy takımına döndük.

By45VuJIAAAbdGh.jpg

Sadece istatistiklere bakarsak sanki o kadar kötü oynamamisiz gibi (sonucta Arsenal 30 dakika 10 kisi oynadi).

Adamlar atiyor. Bu arada her gecen mac daha fazla kosuyoruz.
koşuyoruz ama boş koşuyoruz. bari olimpiyatlara falan katılalım bu takım futbol oynayamıyor

3-5-2'nin Galatasaray'a uymayacağını 10 yaşındaki çocuğa sorsanız bilir ama malesef büyük hoca (!) Prandelli bunu anlamıyor ya da anlamak istemiyor.

Galatasaray maglubiyeti uzerinden bile kucuk aklinca siyasi sovunu yapacak kadar basit bir insansin.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Bazi GSCdeki siyasetçilerin yaptigini yapiyorum

Ne zaman kötü sonuç alinca herkes Galatasaray baskan ve hoca hariç suçlayan zihniyet var ya

dortmund 0-3 kazanmış
o maçta seyircisiz olacak
her ne kadar bugün en rezil futbolunu oynasada meloda olmayacak

Geri
Üst Alt