ŞL 14/15 D Grubu 2.Maç | Arsenal 4-1 Galatasaray | MS | 1 Ekim

oyuncular kötü oynarsa hoca ne yapsın.

mesela takimi dogru dizsin. ondan sonra kotu oynarlarsa biz kimi elestirecegimizi biliriz zaten. elinde sayili bir 10 numara varken kanat ya da onliberoda harcarsan senin hocaliginada soverler sahsinada. 2 senedir avrupanin en iyi 10 numarasina sahipken bu adami hala degerlendiremedik o kadar para oduyoruz ama onun yerine ozer hurmacida oynasaymis cok fark olmazmis.

bu sekilde oynatacaksak zaten gitsin baska takima, hem onun kariyerini, ismini harcamayalim, hemde verim alamayacagimiz adama 10 trilyon para vermeyelim. ya da birak hocaya sallayalim.

[quote name="Emin Yalçın" post=7065564]Bu haberi iyi haber olarak görenleri, Galatasaray orta sahasının Arsenal karşısında ne hale düştüğünü gördükten sonra da burada görmek isterim.[/QUOTE]

Buyrun gelin futbol cühelalari.
Galatasaray'da sorunun selçuk olduğunu sanan bir yığın zevat vardı.
Dilimde tüy bitti , selçuk son 1 aydır iyi oynuyor diye ama nafile..
Gördünüz şimdi selçuk'suz takımı
Bundan sonra " kim oynarsa oynasın , selçuk tan daha kötü olacak hali yok ya ! " diyenlerin , selçuk inan'in oynamamasini "müjde" olarak görenlerin sesi kesilir umarım !

prandelli gider yarın birgün,son zamanları.kimi alak la avrupadan ladroup,ramos???

Prandelli ne şampiyonlar ligi kalitesinde değil daha olayı anlamamış.

Bu maçın kazananı Selçuk olur. Düşünün yani durumu taraftar böyle algılıyor olayı.

Yinede care turk hoca arkadas bundan kotu bir kadro tercihi yapmazdi herhalde. Bu ligi bu oyunculari takimin oyun yapisini anlayan turk hocadir net.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

spiker hala ft nin galatasarayı ile bu galatasarayı karşılaştırırsanız ne gibi değişiklikler var diyor. bu nasıl sorudur abi. hayatı boyunca bu adam mı kalacak takımın başında. bu kadar karıştırmak için soru sorulmaz

Erhan Telli'nin gazetecilik yapamadığı, yasaklandığı, engellendiği, demokratik yollardan protesto edildiği, yok edildiği filan her ne şekilde olursa olsun gazetecilikten el çektirildiği bir ülke hayal ediyorum. Çok mu büyük hayal bu?

burada fatih terimi istedim diye bir sürü ithamda bulunuldu bana
bunların sorumlusu ünal bey veya prandelli değil
terim kovulurken gıkınını çıkarmayan taraftardır
terim gitti ünal beyin ne kadar kötü bir başkan olduğu ortaya çıktı
taraftar bu takımı hak ediyor
İMPARATOR FATİH TERİM
İMPARATOR İMPARATOR İMPARATOR FATİH TERİM

Kim gelirse gelsin Mourinho bile gelse Burak oynadığı sürece hiç bir şey beklemiyorum.

Arsene Wenger: "Bence Prandelli'nin takımını tanıması lazım.

:) Büyük hoca olmak kolay olmuyor işte. Aslında görünen köy kılavuz istemez ama olsun.

Beyler kimse üzülmesin bugün Galatasaray kaybetmedi, Prandelli kaybetti.

Geri
Üst Alt