ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Her an 3 gelebilir bu aksam cok uzun olabilir bizim icin

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

bu adam 60 a kadar oyuncu da değiştirmez. buna gerek yok t.direktörsüz kat kat daha iyi oynar bu takım. en güzel küfürler seninle olsun prandelli

ne burak galatasarayin forveti olma kalitesinde nede semih galatasarayin defansi olma kalitesinde
hep bu federasyonun yüzünden daha dogrusu fenerasyon
aman fenerle aramiz acilmasinki fenerbahcesiyle sinir düssün sinirimden patlicam su maca bakin ya rezil bi mac

1:5, 1:6 falan olur bu mac. O gol'ü de is is'ten gectikten sonra atariz. Aubameyang da hattrick yapar

Şu herif rezil etti bizi. Gerizekalı resmen madara olduk, çapsız bir de utanmadan önceliğimiz lig falan diyor. Sen git ptt 1. ligde takım çalıştır Anadolu kulüpleri bile fazla gelir sana Dalga mı geçiyor bizle napıyor o bile belli değil.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Taraftarlar artık tepki koymalı şu hocaya, takıma destek falan anlamsız artık, Tribünde Metin Oktay olsa bile sahada oynanan futbola katkısı olmaz bu saatten sonra.

kardeşim ne bekliyordunuz, imparator dediğiniz terim sonrası tulun ,mancini,prandelli ve scout şefiniz takımı batırdı bunu anlayın ,yılda 56 milyon Euro maaş alıyor bu takım ,bonservisleri toplasan yüz milyon euronun üstünde çıkar , battık battık bunu anlayın futbol takımımız battı ,bu batağın altından 3-4 yıl daha çıkamayacağız kendinizi buna hazırlayın..

Adamlar bizden iki kat fazla koşuyor. Nasıl pres yaptıklarına bakın. Pres öyle rakibine üzerine doğru koşmak ile olmuyor. Doğru zamanda doğru yerde alanı daraltarak yapılıyor.

Hakem-Kloop muhtemel konuşması : " Ya Jurgenciğim ben zaten hallediyorum . Prandelli de sağolsun yardım ediyor.Sen ne neden panik yapıyon ki."

Geri
Üst Alt