ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

melo-selçuk orta sahası bu takımda miadını doldurdu

orta sahayı revize etme zamanı gelmş
takımda yenilenmesi gerekmeyen kaç mevki var ?? cevap sadece muslera ve sneijder ve melo ee geri kalanı ne yapacağız , burak ve selcuğa 5 yıl boyunca ödememiz gereken 40 milyon euroyu ne yapacağız ??? battık diyorum hala anlamıyor millet ..

tribundekiler az bile yapıyor ben olsam mactan cıkmıstım suan. Niye bu rezillige ortak olayım ki

Biri bana Selçuk , Burak/Pandev'in takıma ne katkısı olduğunu açıklasın? Bu ikisi yerine Olcan-Bruma olsa en azından kanatlardan 1-2 organizasyon gerçekleştirebiliriz

Kimse Dortmund'a karşı galibiyet beklemiyor. Ama en iyimizi görelim bir kez ya. Sürekli rezalet sistemler, oyuncu tercihleri

umut ve burak da bu yaz kesinlikle gönderilmeli

FT'nin geldiği sezon yaptığına benzer bir revizyon şart bu takıma

başarıya aç yetenekler bulunmalı

Adamlar şiir gibi oynuyor. Her atakları tehlikeli pozisyon oluyor.

★★★》☆

Bu Semih'in berbat oyuncu olduğunu ne zaman göreceksiniz acaba...

Herif aralıksız olarak pozisyon kaybediyor adam kaçırıyor...

Takimda hizli Bruma ve Olcan var onlar da kadro disi. Allah belani versin ne deyim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yılda 2,3 milyon Euro garanti alan pandeve bakın siz ,dede sahada yürüyor peki abumeyang yılda ne kadar alıyor bunun cevabını kim verecek ??

Bu sene kanatlarda resmen fiyaskoyuz...
Forvet desen öyle..
Ortasaha dökülüyor.
Defans ta öyle...

Mevki olarak değil oyuncu olarak (o da 2-3 ü geçmez) iyi diyebiliyoruz.

Bu şartlarda başarı nasıl olacak ..

tribundekiler az bile yapıyor ben olsam mactan cıkmıstım suan. Niye bu rezillige ortak olayım ki
Aaa öyle deme,daha bu takım Anderlect ile ölüm kalım maçında 3. lük mücadelesi verecek,destek olmak lazım sonuna kadar. Özellikle prandellinin moralini hep yüksek tutmalıyız ki o aldığı milyon eurocukları yerken vicdan azabı çekmesin.

Geri
Üst Alt