- 30 Temmuz 2009
- 12.485
- 6.761
- 1.993
Papaz her zaman pilav yemez sözü boşa söylenmiş bir söz değil. Bugün elde ettiğimiz galibiyete aldanıp, aynı taktikle çıkmaya kalkarsa Prandelli, darmadağın oluruz. Sadece bunu söylüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maclarini izledin mi izlemedin mi ?!
adamlar tabiki bir dortmund veya bayern seviyesinde degiler ama yeni cikmalarina rahmen baya iyi futbol oynayan bir takim.
bugünde 90 dk izledim maci. baya iyiler yani. yenildikleri maclar arasinda bayernda vardi ve hanover deplasmanida bu arada. frankfurt deplasmaninda da kil payi 3-2 yenildiler ki onlarda thomas schaaf ile fena oynamiyorlar.
Izledim Tabi Ne Sandin ya.Aman Hannoverde cok iyi Takim Masallah.Hannover son yapmis acaba???
ne yapmasi gerekiyor senin iyi oynadigin dedigin takimlar ?! sampion mu olmalilar ilaki liglerinde ve saire?!
hanover kendi evinde gayetde cok iyi bir takim.
Onun Icin bugün Gladbachtan 3 Tane yedi evinde.
Dortmund ligde iyi bir konumda değil ama bu konumları asla bizi yanıltmamalı. Lig ile Şampiyonlar Ligi çok farklı. Ama bizim derbide biraz moral ve özgüven kazandığımız bir gerçek. Allah yardımcımız olsun. Doğru kadro, hırslı, bol mücadeleli, iyi bir futbol ile inşallah en iyi skoru alırız taraftarımızın da desteği ile. Kazanmak şart.
gladbach almanyanin en iyi futbol oynayan takimi bayern ile birlikde an itibari ile, belki leverkusenide kata biliriz bunlarin arasina ama onlarinda savunma anlayisini pek begenmiyorum.
bunuda söyleyseydin ya en azindan.
Haftaya Bayern Gladbachi Silip Süpürecek.O Zaman Konusursun.
banane yahu. futbolu sadece skora dayali yorumlamayi seven biriside degilim ayrica. neyse.. birbirimize girismeden önce noktayi izninle koymak istiyorum burda.
Allah Allah.Niye Girelimki??Ne Güzel Konusuyoz iste.

ne bileyim. sanki gergin gördüm seni biraz bu konuda
neyse, haftaya gladbach bayerna koysun görüsürüz o zaman zaten
![]()
Dortmund'un durumunu bilmem ama biz gol atamayız.En iyi ihtimal 0-0 gibi duruyor.