ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Papaz her zaman pilav yemez sözü boşa söylenmiş bir söz değil. Bugün elde ettiğimiz galibiyete aldanıp, aynı taktikle çıkmaya kalkarsa Prandelli, darmadağın oluruz. Sadece bunu söylüyorum.

maclarini izledin mi izlemedin mi ?!
adamlar tabiki bir dortmund veya bayern seviyesinde degiler ama yeni cikmalarina rahmen baya iyi futbol oynayan bir takim.
bugünde 90 dk izledim maci. baya iyiler yani. yenildikleri maclar arasinda bayernda vardi ve hanover deplasmanida bu arada. frankfurt deplasmaninda da kil payi 3-2 yenildiler ki onlarda thomas schaaf ile fena oynamiyorlar.

Izledim Tabi Ne Sandin ya.Aman Hannoverde cok iyi Takim Masallah.Hannover son yapmis acaba???

Rezil rüşva oluruz aynı taktik diziliş ile çıkarsak.

Dortmund ligde iyi bir konumda değil ama bu konumları asla bizi yanıltmamalı. Lig ile Şampiyonlar Ligi çok farklı. Ama bizim derbide biraz moral ve özgüven kazandığımız bir gerçek. Allah yardımcımız olsun. Doğru kadro, hırslı, bol mücadeleli, iyi bir futbol ile inşallah en iyi skoru alırız taraftarımızın da desteği ile. Kazanmak şart.

Şu iki maçtan 4 puan alıp deplasmanda Anderlecht'i yenip evimizde Arsenal ile berabere kalırsak gruptan çıkabilirmiyiz acaba?

Dortmund ligde iyi bir konumda değil ama bu konumları asla bizi yanıltmamalı. Lig ile Şampiyonlar Ligi çok farklı. Ama bizim derbide biraz moral ve özgüven kazandığımız bir gerçek. Allah yardımcımız olsun. Doğru kadro, hırslı, bol mücadeleli, iyi bir futbol ile inşallah en iyi skoru alırız taraftarımızın da desteği ile. Kazanmak şart.

+1905.
Günümüzde Olmaliyiz O kesin.Onlarda bize Benziyorlar bu sene,Tatmin etmiyorlar.Arkada Sokratis gibi Vasat Oyuculari var Kehlde öyle.Allahtan bizim Nuri yok.Ama Mikhitaryana cok Dikkat etmeliyiz.Cok Tehlikeli1 Oyuncu,Bide Reus.Bugün Weidenfeller Komik Gol yedi.Insallah bize Karsida Öyle hata Yapar.

Prandelli olmasa şu kötü dortmund u yenebiliriz derdim ama çok zor ve cok ciddiyim gol atmak için hiç bir opsiyonumuz yok derbiyi kazandık diye bu formasyon la ve bu 11 oynuyacagini tahmin ediyorum ama derbiyi kazanırken hiç bir katkısı olmadığını soyleye biliriz hocanın.

Dortmund'un durumunu bilmem ama biz gol atamayız.En iyi ihtimal 0-0 gibi duruyor.

Bu maçta da koreografi olacakmış.

prandelli gibi bi bela başımızda.Allah yardımcımız olsun.

Geri
Üst Alt