Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normalde hezimet olur fakat Fb galibiyeti sebebiyle belki bir beraberlik diyorum . Kısaca galibiyet şansımız %5 beraberlik %25 mağlubiyet ise %70 olarak görüyorum kimse kusuruma bakmasın .
konuyla alakalı değil ama uzun zamandır girmiyordun Sercan nerelerdeydin renkdaş.Normalde hezimet olur fakat Fb galibiyeti sebebiyle belki bir beraberlik diyorum . Kısaca galibiyet şansımız %5 beraberlik %25 mağlubiyet ise %70 olarak görüyorum kimse kusuruma bakmasın .
Çok isterdim umutlu olmayı fakat teknik direktöre güvenmiyorum. Ve Dortmund Arsenal den çok daha güçlü ve ters bir takım. Biz bu gruptan 3. olursak sukredelim.Dogru söylüyorsun abi. Gercekci olmak lazim. Beklentiye girilmemeli.
Üstad şifreler felan değişti birde is hayatı yoğunluğu ister istemez uzaklastiriyor fakat takımdaki başarısızlıkta futbola olan sevkimi dahi söndürdü. Valla hocadan kurtulmak lazım acilen.konuyla alakalı değil ama uzun zamandır girmiyordun Sercan nerelerdeydin renkdaş.
Muslera
Tarık Chedjou Semih Telles
Bruma Hamit Melo Olcan
Sneijder
Pandev
Dortmund'a karşı atak oynarsak , facia ile sonuçlanır. Oyunu geride kabul edip, konta ataklarla gol arayabiliriz. Bruma ve Olcan(ya da EmreÇ.) savunma beklerine yardımcı olmalılar.
Aynen biz futbolu bilen bir taraftariz bize galibiyet yetmiyor biz eze eze top oynayıp kazanmak istiyoruz.Üstad şifreler felan değişti birde is hayatı yoğunluğu ister istemez uzaklastiriyor fakat takımdaki başarısızlıkta futbola olan sevkimi dahi söndürdü. Valla hocadan kurtulmak lazım acilen.
________________________Muslera__________________________
____Tarik__________Semih________Chedjou___________Telles________
____________________Melo_____Dzemaili____________________
_________Olcan_________Sneijder____________Bruma____________
_______________________Pandev___________________________
Bu oyun bana keyif vermiyor. Bu denli kötü beklere kanatları emanet eden hocayı mantığım kabul etmiyor .Aynen biz futbolu bilen bir taraftariz bize galibiyet yetmiyor biz eze eze top oynayıp kazanmak istiyoruz.