ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Almanyadaki kardeşlerim ZDF maçı naklen veriyor. Bu sefer nerede bakacağız diye tasa çekmek yok :)

I am the one who knocks!

Selçuk
Veysel
Yekta
Yasin

kesinlikle görmek istemediğim isimler. A2'ye yollanmaları gerek aslında.. Emre, Hamit, Bruma şans bulmalı.

Bu maçtan puan çıkarmak çok önemli. Arsenal veya Dortmund'dan çıkaracağımız ekstralar 3. lük açısından büyük önem taşıyor. Anderlecht'in bu 2 takımdan puan alabileceğini sanmıyorum.

Ulan Selcuk ve Burak 11'e girmemek icin daha napsinlar hala yazanlar var yahu..

---------------Muslera-------------
Tarık----Chedjou----Semih----Telles
----------Melo-------Hamit---------
Olcan---------Sneijder-----Pand/Bru
---------------Burak---------------

Burak oynar ve yeniliriz.Fazla umutlanmaya gerek yok.Ha Prandelli'nin kafasına taş düşerse ve Burak'ı oynatmazsa ya da Burak sakatlanıp kadro dışı kalırsa o zaman işte gel beri Dortmund..

Burak'ın Sneijder'in gollerine sevinmemesini aklınızdan çıkarmayın Burak'çılar..

Normalde hezimet olur fakat Fb galibiyeti sebebiyle belki bir beraberlik diyorum . Kısaca galibiyet şansımız %5 beraberlik %25 mağlubiyet ise %70 olarak görüyorum kimse kusuruma bakmasın .

Vallah az kaldı yakında Burak ve Selçuk sakatlansın diye dua edecek hallere düştük. Ey Italyan kurtar artık bizi bunlardan. Zamanı geldi de geçiyor bile !!

I am the one who knocks!

konuyla alakalı değil ama uzun zamandır girmiyordun Sercan nerelerdeydin renkdaş.
Üstad şifreler felan değişti birde is hayatı yoğunluğu ister istemez uzaklastiriyor fakat takımdaki başarısızlıkta futbola olan sevkimi dahi söndürdü. Valla hocadan kurtulmak lazım acilen.

Muslera
Tarık Chedjou Semih Telles
Bruma Hamit Melo Olcan
Sneijder
Pandev

Dortmund'a karşı atak oynarsak , facia ile sonuçlanır. Oyunu geride kabul edip, konta ataklarla gol arayabiliriz. Bruma ve Olcan(ya da EmreÇ.) savunma beklerine yardımcı olmalılar.​

Muslera
Tarık Chedjou Semih Telles
Bruma Hamit Melo Olcan
Sneijder
Pandev

Dortmund'a karşı atak oynarsak , facia ile sonuçlanır. Oyunu geride kabul edip, konta ataklarla gol arayabiliriz. Bruma ve Olcan(ya da EmreÇ.) savunma beklerine yardımcı olmalılar.​

Ben tam tersini düşünüyorum. Oyunu kendi sahamızda kabul edip 90 dkyı çıkarmamız mümkün değil. Hele hele doğru düzgün kontra yapmayı bile bilmeyen bir takımken.

Üstad şifreler felan değişti birde is hayatı yoğunluğu ister istemez uzaklastiriyor fakat takımdaki başarısızlıkta futbola olan sevkimi dahi söndürdü. Valla hocadan kurtulmak lazım acilen.
Aynen biz futbolu bilen bir taraftariz bize galibiyet yetmiyor biz eze eze top oynayıp kazanmak istiyoruz.

Dortmund forumlarindaki yorumlar:

"Bu mac icin hevesim yok. Zaten kazanacagiz. Önemli olan lig su anda. Kafayla zaten Hannover macindayim."

Hemen hemen hepsi böyle diyor. Skor tahminlerine gelince; herkes en azindan 2 farkli galibiyet diyor. Beraberligi gectim 1 farkli galibiyet tahmini bile yok.

Sunlara gecirin de iyice karissinlar diyecem ama bizim takimda o isik yok.

________________________Muslera__________________________

____Tarik__________Semih________Chedjou___________Telles________

____________________Melo_____Dzemaili____________________

_________Olcan_________Sneijder____________Bruma____________

_______________________Pandev___________________________

Katiliyorum kadrona, bencede en iyi kadro bu.. Pandev ileride oynasinki 3. bolgede top tutabilelim, her attigimiz top Burak duvarina carpip geri donmesin... Sadece belki tabi form durumlarini tam olarak bilmiyorum ama Tarik Sol a gecer Hamit Sag da oynar... Hamit her Sampiyonlar Ligi macinda nerdeyse macin adami seciliyor, hem pas felan olarakta biraz rahatlariz... Defansif gucumuz yukselir ama Ofansif gucumuz azalir tabi Telles - Hamit degiskliginde

Geri
Üst Alt