ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Fenerbahçe maçında emre çolak girince oyuna hareket geldi umarım prandelli bunun farkındadır ve saçma sapan bir kadro çıkarmaz..

yeniliriz diyenler çıkmadımı hala 5 yeriz fark yeriz diyenler klasikleşmiş adamlar çok burda ama kurtulmak çok zor takımına destek olan görmedim habire kötüle böyle başarılı olursun anca

Dortmund ligde berbat da ŞL'de yine iyi oynarlar.

yeniliriz diyenler çıkmadımı hala 5 yeriz fark yeriz diyenler klasikleşmiş adamlar çok burda ama kurtulmak çok zor takımına destek olan görmedim habire kötüle böyle başarılı olursun anca

Çıkmaz mı önceki sayfaları görsen, forumun yarısı alman zaten :)

Ligde ve CL'de kendimizden güçsüz rakiplere karşı 4-2-3-1 oynamamız gerektiğini düşünüyorum. Ama bu maç farklı, 3'lü orta saha ile çıkarsa sövmem.

pandev oynasin burakin yerine. valla su serefsiz dortmundu kazanalim bide hanover kazansin rahatligacam ya.

muslera
tarik - chedjou - semih - telles
hamit - melo - emre colak (vallaha selcukdan iyidir)
wesley sneijder
Pandev

Çıkmaz mı önceki sayfaları görsen, forumun yarısı alman zaten :)

nefret ediyorum bu tiplerden foruma girmek istemiyorum onları görünce lan daha maç oynanmamış bu kadar huzursuzluk olmaz kötü oynarsın konuşursun ama feneri yenmişiz motivasyon üst seviye gelip kötülüyo takımı daha 6.hafta bu sabırla mourinho gelse ne yazar acayip derecede hemen herşey olsun diyen bir toplumuz

bu sene ilk defa bir maçtan umudum var oda bu maç. eğer alırsak psikolojik olarak futbolcularda çok rahatlar

-----------------------------Muslera---------------------------
--Tarik------------Semih------------Ched---------Telles-----------
-------------------Dzemaili(Hamit)------Melo--------------------------
-----Bruma--------------Sneijder-----------------Olcan-----
--------------------------Pandev---------------------------

Boyle ciksa varya, 10-0 yenilsek bile kimse azini acmaz.

nefret ediyorum bu tiplerden foruma girmek istemiyorum onları görünce lan daha maç oynanmamış bu kadar huzursuzluk olmaz kötü oynarsın konuşursun ama feneri yenmişiz motivasyon üst seviye gelip kötülüyo takımı daha 6.hafta bu sabırla mourinho gelse ne yazar acayip derecede hemen herşey olsun diyen bir toplumuz
Allah aşkına Burak'lı ve Selçuk'lu bir 11'den ne bekliyorsun?Oynamazlarsa deme Selçuk bu haliyle bile,Burak da sakat sakat bile oynatılıyor..

İnsanların umutsuzluğu Sneijder'den,Bruma'dan,Melo,Muslera'dan,Galatasaray'dan değil.

Son düzenleme:
-----------------------------Muslera---------------------------
--Tarik------------Semih------------Ched---------Telles-----------
-------------------Dzemaili(Hamit)------Melo--------------------------
-----Bruma--------------Sneijder-----------------Olcan-----
--------------------------Pandev---------------------------

Boyle ciksa varya, 10-0 yenilsek bile kimse azini acmaz.
Ne kadar saçma bir yorum :D

Aynen katılıyorum sana abi, üye kaçırmaktan negatif enerji yaymaktan başka bir işe yaramıyorlar. Bu takım bizim takımımız ulan iyi kötü arkasında duralım destekleyelim diyen yok

pandev oynasin burakin yerine. valla su serefsiz dortmundu kazanalim bide hanover kazansin rahatligacam ya.

muslera
tarik - chedjou - semih - telles
hamit - melo - emre colak (vallaha selcukdan iyidir)
wesley sneijder
Pandev

1 kişi eksik.

Allah aşkına Burak'lı ve Selçuk'lu bir 11'den ne bekliyorsun?Oynamazlarsa deme Selçuk bu haliyle bile,Burak da sakat sakat bile oynatılıyor..

İnsanların umutsuzluğu Sneijder'den,Bruma'dan,Melo,Muslera'dan,Galatasaray'dan değil.

burak selçuk için değil arma için aşk için izliyoruz Galatasaray 8.olduğunda bile her maçı izledim ligtv aldım her zaman çünkü izlemesem duramıyorum maç içinde söversin ama burda yazmak herkesin moralini bozuyor gereksiz sonuçta ben renktaşlarımla umudumu paylaşmak istiyorum

Fanteziye gerek yok sayin prandelli

Muslera
Tarik chedjou semih telles
Hamit melo
Bruma sneijder olcan
Pandev

Her maci resmen 9 kisi ile oynuyoruz. Burak bey efendi Fener macinda yine Casper gibi hayalet oldu. Selcuk desen bos bos kosuyor, ne adam kovaliyor ne adama basiyor. Bir defa taktik foul yapti orta sahada o kadar. Öne dogru attigi paslarin en az %80i hataliydi herhalde.

Vallah bu mac icin en belirleyici sey ilk 11 tercihi olacaktir. Selcuk ve Burak ikisi birden kesilmeyecegine göre, ben en az Burakin kesik yemesi lazim oldugunu düsünüyorum. Hadi Selcuku bir türlü dengeleyebiliriz ama Burakin öndeki halsizligini ve takima zararini hic bir türlü telafi edemiyoruz.

Prandelli ikisinden birden vazgecmez gibi, onun icin söyle bir 11'e bile raziyim.
Muslera
Tarik Semih Chedjou Telles
Melo Selcuk
Olcan Sneijder Emre/Bruma
Pandev​

Geri
Üst Alt