- 1 Ağustos 2014
- 63.845
- 75.051
- 4.338
Fenerbahçe maçında emre çolak girince oyuna hareket geldi umarım prandelli bunun farkındadır ve saçma sapan bir kadro çıkarmaz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeniliriz diyenler çıkmadımı hala 5 yeriz fark yeriz diyenler klasikleşmiş adamlar çok burda ama kurtulmak çok zor takımına destek olan görmedim habire kötüle böyle başarılı olursun anca
Çıkmaz mı önceki sayfaları görsen, forumun yarısı alman zaten![]()
Allah aşkına Burak'lı ve Selçuk'lu bir 11'den ne bekliyorsun?Oynamazlarsa deme Selçuk bu haliyle bile,Burak da sakat sakat bile oynatılıyor..nefret ediyorum bu tiplerden foruma girmek istemiyorum onları görünce lan daha maç oynanmamış bu kadar huzursuzluk olmaz kötü oynarsın konuşursun ama feneri yenmişiz motivasyon üst seviye gelip kötülüyo takımı daha 6.hafta bu sabırla mourinho gelse ne yazar acayip derecede hemen herşey olsun diyen bir toplumuz
Ne kadar saçma bir yorum-----------------------------Muslera---------------------------
--Tarik------------Semih------------Ched---------Telles-----------
-------------------Dzemaili(Hamit)------Melo--------------------------
-----Bruma--------------Sneijder-----------------Olcan-----
--------------------------Pandev---------------------------
Boyle ciksa varya, 10-0 yenilsek bile kimse azini acmaz.
nefret ediyorum bu tiplerden foruma girmek istemiyorum onları görünce lan daha maç oynanmamış bu kadar huzursuzluk olmaz kötü oynarsın konuşursun ama feneri yenmişiz motivasyon üst seviye gelip kötülüyo takımı daha 6.hafta bu sabırla mourinho gelse ne yazar acayip derecede hemen herşey olsun diyen bir toplumuz
pandev oynasin burakin yerine. valla su serefsiz dortmundu kazanalim bide hanover kazansin rahatligacam ya.
muslera
tarik - chedjou - semih - telles
hamit - melo - emre colak (vallaha selcukdan iyidir)
wesley sneijder
Pandev
olcani falan koyariz sola iste, telles olcan kapatir sol tarafi.1 kişi eksik.
Ne kadar saçma bir yorum![]()
Allah aşkına Burak'lı ve Selçuk'lu bir 11'den ne bekliyorsun?Oynamazlarsa deme Selçuk bu haliyle bile,Burak da sakat sakat bile oynatılıyor..
İnsanların umutsuzluğu Sneijder'den,Bruma'dan,Melo,Muslera'dan,Galatasaray'dan değil.