Tayfur Akdan
Kırmızı Üye
- 12 Ocak 2013
- 1.524
- 4
- 728
Prandelli yüzünden Şampiyonlar Ligi Borussia Dortmund gibi bir maçı şimdiden sinirle ve heycansız hedefsiz bekleyenler?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üst olsun üsttttttttttttt
Film izlerim o saatte. Bir tane beyinsiz yuzunden kahrolmaya gerek yok. Gene kahrolucam tabi ama belki biraz daha az olur.
Bu hoca dzemali selcuk melo 3lüsünden vazgeçmez.
Belki süpriz olarak defansa daha iyi yardım edeceğini düşünerek olcan yerine sağ kanada Hamiti koyabilir..
---------Muslera--------
Tarık--Ched--Semih--Telles
---selcuk-melo-dzemali----
-Hamit-----------Sneijder-
--------Burak-----------
Büyük ihtimal bu 11 ile çıkıcak... Değişiklik yapmazsa yine olcan ile başlayabilir..
Ben olsam kesinlikle Burak la başlamam Pandev le başlarım ama maalesef Burak da ısrar ediyor adam..
Burak kaç gol atmıs umurumda değil.
Tek forvet oynarken sistemin içinde bir dinamit bu adam.
Burak tek forvetken topu ileride tutamazsın .
Dortmunda karşı topu ileride tutamazsan da oyunu hep yarı sahanda kabul edersin...
Bu takım şampiyonlar liginde
---------Muslera--------
Eboue--Ched--Gökhan---Telles
------Melo--Selcuk------
-Bruma--Sneijder---Olcan
----------Pandev-----------
Bu kadro ile oynamalıydı ama Eboe yi kullanmak hazırlamak akıllarına bile gelmedi.. Hadi yerine tarığı koydun. Brumayı niye kesersin be adam ?
Türkiye liginde ise
------------Muslera-----------
---Veysel--Gökhan--Hakan--Tarık
--------Melo---Sneijder-----
---Bruma--------------Olcan
-------Pandev--Burak--------
şu 11 ile oynarım arkadas....
kimden korkacaksın. Pandev top tutar burak daha çok boş kalır koşu yapar. O zaman daha etkili olur..
Sneijder sırtı dönük oynamak zorunda kalmaz. Melo ile çok daha hızlı oyun kurarlar cepheden daha çok şut çekme imkanı yakalar.
Semihi keserim bu takımdan . Bizim evladımız diye diye hep tolerans. Fenerbahçe maçındada gördük kimseden 1 tane hava topu alamıyor hep indirdi adamlar.
Kademe desen sıfır dalıp dalıp gidiyor toğun peşine...
Gökhan ile hakan hem kuvvetli hem uzun boylular yan top korner falan gol yeme riskimiz azalar.
Hakan daha soğuk kanlı ayağına hakim top geriden çok daha iyi çıkarır...
Gökhan-Hakan ikilisi 3 maç üst üste oynasın çok iyi işler yaparlar..
Benim görmek stediğim kadrolar bunlar.
Kimse beğenmeyebilir ama bana göre doğru 11 bu olur türkiye liginde
Ya bu adam koskoca İtalya milli takımının teknik direktörlüğünü yapmış. Sen, ben normal taraftarız işte, asıl işimiz bu değil. Hal böyle iken bizlerin bile rahatlıkla idrak ettiği çok basit gerçekleri nasıl göremiyor bu herif ve her maç dangalaklıklarına yenisini ekliyor benim aklım almıyor.
Biz Almanyada yasayan Galatasaraylilar icin herzaman cok özel biseydir Alman takimlariyla oynamak, GS maclarini Alman kanalinda seyretmek. GS kazanirsa bizim mutlulugumuz daha da farkli oluyor
Icine edecek Prandelli bu gecenin. Rezil olcaz lan![]()
neden? sniper mı koydu karsı apartmanaPrandelli yüzünden en az 2 hafta evimden cikmaycagim...
Dün yazmısdım en üstteki kadro ile çıkar diye. Olcan bruma yı 18 e almamış büyük ihtimal bu kadroyla çıkıcak....
Şu kadarını söylim b.dortmunda 5 de atsa prandelli kovulacak...
Ve inanıyorum ki kendiside kovulup tazminatını alma peşinde...
Olcan ve Bruma nın yedeklerde bile olmaması kabul edilemez .
Bir hoca bunu yapıosa yedeklerde bile bekletmeyip direl kadro dısı bırakıosa kovulmakdan baska bir şey istemiyordur NET !!
Bedavadan milyoncukları cebe indirme derdinde...
Yeni yönetim gelir gelmez kovmalı !!!!