ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

ciddi ciddi hikmet karaman daha mı başarılı kadro sürerdi diye düşünüyorum/düşündürtüyor sağolsun

Olcan ve Bruma nasıl olmazlar kadroda. Inanamiyorum, inanmak istemiyorum. Bi hoca elindeki, iki en tehlikeli, rakibe çalım atabilen oyunculari neden kadro ya almaz. Resmen yenilmek istiyor bu. Ama bunu yaptiysa, ben eminin, taraftar, istifa diye bagrır aksama.

Rakiple mücadele ettiğimiz yetmiyor üstüne kendi hocamızla da mücadele ediyoruz.

Galip geldik ya hafta sonu
Burnumuzdan getirecek bu galibiyeti, anlasildi.

2 haftadır oynamayan pandev müthiş yedek kulübesi performansıyla ilk 11 e girmemesi skandal olurdu prandelli gerçekten müthiş bir zekan var karşim

Ne yani feneri yendik, çok mu iyiydi her şey, kırmızı olmasa o maç da gitmişti. Artık tepkiyi önceden göstermek gerekiyor. Arsenal maçında ne hallere düştüğümüzü gördük.

Maç biter protestonu yap fakat daha oynanmamış 90 dk var , şimdi stadda maç başlamadan prandelliyi yuhalayanlar olursa bu takıma kötü yansıyacaktır. bahsettiğim buydu

Maç biter protestonu yap fakat daha oynanmamış 90 dk var , şimdi stadda maç başlamadan prandelliyi yuhalayanlar olursa bu takıma kötü yansıyacaktır. bahsettiğim buydu

Umarım dediğin gibi olur ama sonuç kötü olunca bizim taraftarımız genelde futbolculara tepki veriyor hemen. Hoca unutuluyor maç heyecanıyla.

Hocaya rağmen kazanmalıyız,umarım yine kontrollü oyun ,defans saçmalıklarına başvurup fark yemezler.

Saldırmaktan başka çaremiz yok

Sneijder alirsa alir bu maci, baska birsey beklemeyin.

bide ise boyle bakmak lazim ya beyler bruma ve olcan ne verdi bize bu sene? 0

Geri
Üst Alt