ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

----------------Muslera--------------
-Tarık--Ched--Semih--Telles-
----------Melo--Dzemaili----------
---Emre------Sneijder-----Hamit-
----------------Burak------------------

Bu kadro (veya emre yerine selcuk) Prandellinin başkan burdakilerin liseli olduğunun kanıtı olacak..

Uzaktan şutlar önemli bir silahımız olacak (bold olanlar!!)

Bu kadro çıksın sana istanbulda istediğin yerde yemek ısmarlıycam..

İşimiz çok zor. Prandelliye rağmen umarım kazanırız. Ben çıkıyorum stada doğru haydi hayrolsun.

Bahsi geçen kadroyla Dortmund maçına çıkmanın hiçbir akıl alır tarafı yok. Zorla gel beni delik deşik et demektir bu. Olcan ve Bruma'nın bu maçta etkili olabileceklerini düşünmüyorum. Hatta takım savunması anlamında ciddi zarar bile verebilirlerdi fakat o bölgede en azından Hamit-Emre Çolak gibi kanat özellikli orta saha kullanmalıydık. O kadar hızlı ve akıcı pas trafiği olan bir takıma karşı böyle bir orta sahayla çıkmak açıkça intihar olur. Beklerimizin ilk 45 dakikada atılmaları ve oyunun kopması çok olası. İnşallah sahada gördüğümüz şey farklı olur

Sent from my iPad using Tapatalk

Prandelliyi yenmek Dortmund'u yenmekten daha zor

Bu adamı bu maç sonunda kovsunlar en azından bundan sonraki maçlarımızı kurtarmış oluruz.

İçimizdeki almanlar hazır mısınız? KOYACAĞIZ

Emin misin?

marco-reus-titel-moeglich-514.jpg

Dortmundluları sokaklarda dövmek tamamen saçmalıktır ve aptallıktır?Neden kavga ediyoruz ne suçları var? Bölücü terör örgütü yandaşlarına ses çıkarmıyoruz dortmundlu avlıyoruz.Ülkeye bak.

hoca passoligi olan varmı hastayım gidemicem
isteyen alsın gitsin dedi
ulan passolig yok
dediği an nasıl aklıma gelmez

Geri
Üst Alt