ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Evet kanatsız oyun kötü oldu. Burada maçı bekleyelim oynanmamış 90 dk var dediğim arkadaşlar haklı çıktı.

kanatsız futbolu ve bruma olcanın olmayışını da bi açıkla. ne kılıf buldu o futbol fakiri hocan

tabi mustafa denizli olsaydi 8 0 öndeydik ben prandelli süper td filan demiyorum
diyorumki bu kadro kalitesiyle öyle yada böyle kaybetcektik adamlarin kadrosunun kalitesine bak bizimkine bak
bruma diyosun adam kac mactir oynamamis bence fizik olarakda bu maci kaldirmazdi

Eğer Barça değilsen ve CL de kanatsız maça çıkıyorsan ağır gerizekalısın demektir.

Romaya döneriz, renkler de uyuyor.
Hoca da italyan. Oh suyundan da koy.

Kufurler havada ucusuyor

Bu adamı hoca diye getirenlerden bunun hesabı sorulmalı...Resmen tazminatını alıp gitmeye çalışıyor...Bu kadroların başka anlamı yok...

Futbol bilgini seveyim Prandelli
Rezil oluyoruz. Seyirciler de berbat.

Lan maçı izlemeye başlamadım 2 olmuş. Ne ara yediniz lan iki tane ??

Burak ya da Pandev den birini çıkarıp Emre yi alalım durumumuz daha iğrenç bir hal almadan. Yasin yedekte Olcan-Bruma yok. Yazık

Teknik direktör olmayacak Prandelli, Kralla yancısı, Telesi, Über Madritte oynayacak kapasiteye sahip olan Semih! ile maç falan kazanılmaz.

Bir takım maça sürekli yenik başlar mı ya?? Her maç ilk 20 dk yeniliyoruz takım çok iyise fark yiyoruz hatta...

Geri
Üst Alt