ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

her durumda suçlu tribün oluyor. tribündekiler de senin benim gibi adamlar onlar görmüyor mu bruma ve olcanın kadroda olmadığını onlar görmüyor mu daha maç başlamadan prandelli denen adamın takımın içine ettiğini, bu sene oynattığı rezalet futbolu. insanların inancı az ve mutsuzlar

Bu maca prandelli dogru kadroyla cıktı diyen birdaha futbol izlemesin

CL'in kalitemiz yetersiz, lige konsantre olalim artik. Kovun gereksizi yoksa onda gidecek.

Tarık'ı beğendim. Önünde bir adam yok 30 dakikadır bir ileri bir geri gidiyor adam yani biraz. Tarık gibi bir oyuncunun önüne adam koymazsan olacağı bu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
En iyi savunma forvetten başlar. Kanatların ne kadar rakibi ürkütürse rakip açılamaz. Ama biz ne yapıyoruz 3 aydır kanat oyuncularını kadroya almayıp kanat olmayan adamları koyuyoruz.

Ligde oynamayan 2 adamı her ş.ligi maçında oynatıyoruz.

Taktiğimiz yavaş yavaş sneijderi forvet bölgesine yaklaştırmak unutmayalım.

takımda yenilenmesi gerekmeyen kaç mevki var ?? cevap sadece muslera ve sneijder ve melo ee geri kalanı ne yapacağız , burak ve selcuğa 5 yıl boyunca ödememiz gereken 40 milyon euroyu ne yapacağız ??? battık diyorum hala anlamıyor millet ..

sneijder bu takıma ve türk futboluna fazlasıyla lüks

yerine daha efetif adam lazım

5 maçta 1 oynayan değil

melo da zaten 31 oldu

gerekirse muslerayı da sat paraya çevir

Olcan geriye gelmiyordu yardım etmiyordu diye Prandelli'yi savunanlar Pandev'i gördünüz mü hiç?

Geri
Üst Alt