ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Böyle olacagini bildigim icin real macini izliyorum disarda. Forumdan herangi biri kadroyu cikartsa böyle ezilmezdik ilk yari. Mac baslamadan biz kayib ettik bu td ve kadroyla. Cikartigin kadroyu öpeyim prandelli :)

Yav anladık zaten CL'ni kasmıyorsunuz ama her maç 4-5 de yemeyin. Kursağımızda bıraktınız derbi zaferini. Bu embesil adamı yollayacak yönetim de yok en çok o koyuyor bize zaten.

Moderatör tarafında düzenlendi:
gücümüz yetmiyor

Anderlecht'i deplasmanda yenip ücüncü olmaya calisalim en azindan

bu senekı dortmund o kadar ıyı degıl.kanatları kapatsak bruma olcan ve umut tek forvet çıksak bu maç farklı olurdu.yenılırdık ama böyle rezıl olmazdık.2.yarı telles ve tarık hucuma çıkmasın cakılı oynasın.3-0 a razıyım.

Abi lütfen Mancini filan demeyin. Tüm İtalyanların bittiğini görüyoruz 2 senedir. Mancini de Prandelli de İtalyan takımları da ortada. Dünya neredeyse İtalyan Hoca ve İtalyan oyuncu transfer etmeyi bıraktı. Ancelotti, İmmobile, Balotelli. 5'e tamamlayamazsın. o kadar rezil durumdalar. Artık biz de vazgeçelim şu İtalyan saçmalığından. Almanya'dan sokaktan adam getir daha iyi.

Eski günlerimize geri döndük, süper. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Sonuncu oluruz Prandelli gitmezse. Bu net.

I am the one who knocks!

Sahada hiç bir varlık gösteremedik.
Bence Telles , Tarık falan hikaye... Al topu bak etrafında. İki topa dürt. Olmadı öylesine savur , rastgele şişir yapabiliyorsan. Yok olmadı mı ver yanındakine.
O da mı olmadı. Numaradan zorla içeri ve kaptır. Yani olumlu birşey yok ortada. Her halukarda o top kaybedilecek. Nasıl kanat anlayışı. Nasıl kanat kalitesi.

Ha sanki orta olsa Burak ne yapacak ihtimalini unuttum sanmayın.

Bu arada Prandelli Barça'nın başına geçse, Messi'yi sol bek oynatmaya kalkar, Pedro'yu stoper.
İtalyan sistemi çökeli 10 sene oluyor. Biz üstüste 2 tane İtalyan hoca getiriyoruz.

temcid pilavı gibi fatih terime getirmeyin her seferde lafı. mancini tercihi yanlıştı prandelli çok yanlıştı. sorun terimin gitmesi değil adam gibi bi hocanın getirilmemesi

Neyse bu sene 4. olduk, artik lige odaklanabiliriz..

Anderlecht bile yenilmiyor Arsenal'e. Böyle giderse sonuncu oluruz yani Anderlecht'in mutlaka yenilmesi gerekiyor.

Bugün Malmö bile Atletico Madrid'le 45 dakikayi 0-0 bitirebiliyor ama biz rakipler istese bize 5 dakikada 5 tane atabiliyor.

amrabat gibi adami veriyorsun ne idügü belirsiz adamlari topluyorsun, orta sahada dökülen selcugu israrla oyunda tutuyorsun, sneider gibi bi adam defansa top almaya gidiyor ayagina top gelmediginden neresinden tutarsan tut elinde kaliyor.

Hadi ligimiz de sınır var bruma denilen adam oynamıyor. A herif.. Ulan sınırlama yok bir cacık yok.. Sen niye oynatmazsın bruma'yı?

Pandev ölmüş , olcana resmen küfürdür bu. Prandelli istifasını vere bilir. Italiada başarılı olur ancak olacaksa

CL bitti artık uefayı ve ligi kurtarmak istiyorsak turk hocayı getireceksin takımın basına

prandelli ile yürümeyecegi o kadar belli ki. mactan önce bile herkes aynisini söylüyordu zaten. kimsenin inanci yok. dortmund'u gectim, kayseri erciyes'i bile yenecegimize kimsenin inanci kalmadi prandelli ile. yeni yönetimin ilk icraati kesinlikle prandelli'yi kovmak olmali!

Bu başarısız sonuçlar %100 lige yansıyacaktır. Bu sene tüm kulvarlarda havluyu attık. Geçmiş olsun. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur..

Geri
Üst Alt