ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Tebrikler aslanlar
Tebrikler prandelli

Son düzenleme:
Şu yabancı sınırlaması bir an önce kalkmalı yoksa bu mali düzen içinde ilerisini pek parlak göremiyorum en azından daha ucuza yetenekli topcular bulunabilir.

Fenerbahce yenilmezdi.. Bence gercekci olalım fener oynasaydı belki yenerdi bile bu Takımı..

Arkadaş biz misafirperveriz de, misafir arsız çıktı.
4 nedir yahu ?

Ekli dosyalar

• 20141022_084244_HDR.webp
    20141022_084244_HDR.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 128
Kusura bakma ama saçmalamışsın. Ağır ve hantal futboldan dem vurup Olcan ve Bruma'da olsa fark etmezdi demek -ki hareketli ve oyuna hız kazandıracak futbolcular- artı bunları bırakın 18'e kadroya dahi almayan Prandelli'ye suçsuz demek akla mantığa sığar bir açıklama olmamış.
Kusura bakmıyorum da önce okuduğunu anlamak için biraz kendini zorlaman gerek. Şöyle bir cümle var arada "Hızlı oynamak için sadece fizik değil hızlı düşünmeye de ihtiyaç var ve bunun için de her daim pratik yapmaya... Bir senede 6 tane ŞL maçı oynayarak bu pratiği kazanamazsınız." Biraz koşabilen oyuncularla hızlı futbol oynandığını zannediyorsan bu oyunun bazı temellerini baştan konuşmamız gerek seninle. O yüzden forumun geneli şu anda başarısızlığın da getirdiği psikolojiyle futbol üzerinden değil popülizm üzerinden eleştiri yapıyor diyorum.

Her maç öyle oynayalım her maç 6 yiyelim kardeşim.. Erkek gibi top oynadık o maçta..
Şimdi ise sexy mod takılıyoruz..

Olur mu o zaman bazı kişiler özellikle sövüyordu kim gelirse gelsin bundan daha kötüsü olamaz diye onun ahımı tuttu ne olduysa 2 senedir büyük maçlarda burnumuz yerden kalkmıyor.. Gerçi ona da bizim ahımız tuttu orası ayrı :)

Semih ve Chedjou'ya suçlayanlar futboldan birsey anlamiyorlar.

Tüm takim berbat oynadi, Sineijder bile.

Geri
Üst Alt