ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Ooo Arsenal atmış

Uefa'yı alırız bu sene

İstemiyorum UEFA falan ya ligi anca kaldırır bu fizik durumu baksana koşmaktan acizler...

Tutun Tuchel'i getirin. Lucescu'yu getirin. Ulan Denizli'yi getirin yeter ki bu gitsin.

iyi iyi .. Prandelli'yi kovarsak yerine herhangi bir hocayla en azından üçüncü olup EL'ye gidebiliriz

Bu oyunla Belçika'da Anderlecht'i yenebileceğimizin hayalini kuran insanlar var. Pes !

Ünal aysaldan son istegim, gitmeden Prandelliyi kovmaktir lütfen!!!

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Atletico madrid olacakken Levante olduk.

Elmander-Barostan

Burak 'a döndük.

Burak hic yorulmadi bugun. Banyo yapmadan dogru gezmeye gidebilir..

6 yedik diye ağlamıştık sövmeyenimiz kalmamıştı rezil olduk diye maşallahımız var düzenli olarak 2 senedir neredeyse her büyük takımdan 4'den aşağı yemiyoruz emeği geçenlere Teşekkürler...

Her maç öyle oynayalım her maç 6 yiyelim kardeşim.. Erkek gibi top oynadık o maçta..
Şimdi ise sexy mod takılıyoruz..

Hocam hepsine tamam ama az önce Yasin kenara geldi. Bu ismin neden Olcan ve Bruma olmadığına değinmiyorum bile. Ama buradaki arkadaşlar daha oyuna girmeden espriyle şimdi bu adamı sağ bek oynatır diye yazdılar. Gözlerime inanamadım ama gerçekten bunu yaptı. 3-0 gerideyiz ve bir bek değişikliği yapıyor hoca. Yani bunun ligi temposuyla, şunla bunla ne alakası var sizce?
Şu an tek bir oyuncuyla sahayı toparlamak mümkün değil. Üstelik problem diziliş, oyuncu kalitesinen öte daha derin bir durumsa. Bu sebeple Olcan ve Bruma kenarda olsa ve oyuna dahil olsa da birşey değişmeyecek. En azından doğru tercih olur ama olmadı derdik demek önceki mesajımda da dediğim gibi şu duruma özel sadece popülistik oluyor. Yani genelin doğru olduğunu düşündüğü şey illa "hakikat" olmuyor.

Prandelli bekleri sadece bek olarak görmüyor. Sağ ve sol açıktan gidip gelebilecekleri bir sistem oturtmaya çalışıyor. Hem oyuncu hem de beklerin yerlerini değiştirerek aslında 1 oyuncuyla bir kaç pozisyonu değiştiriyor. Sahayı iyi okursanız bunu görürsünüz, o kadar düz bakmayın. Kısacası bazen 1 oyuncu değişikliği 1 bölgeyi ve 1 oyucuyu değiştirmek değildir. Saha içinde de alternatifler üretilebilir. Prandelli'nin yapmak istediği bu ama sahaya yansıyan koca bir sıfır çünkü problem bir önceki mesajımda yazdığım kadar derin. Dolayısıyla ligin temposu ve oyuncuların hızlı düşünüp oynayamamasıyla yakından ilgili oluyor. Real Madrid maçlarına damga vuran oyuncuların genellikle hızlı oynayan oyuncularımız olması da bir tesadüf değil. Ancak şu an oyuncular fiziğin ötesinde zihinsel olarak bitmiş durumdalar. Prandelli ise hataları olabilir o ayrı ama futbol konuşulmadan sadece popülitsçe eleştiriliyor. Olay bana göre böyle.

Geri
Üst Alt