ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

Arsenal 1-2 yapti

Demirörene bok atmayı bırakalı. Yabancı sınırı diye ağlıyoruz. Genç adam alıyoruz diyoruz seviniyoruz yok. Yoku geçtim son 2 maçtır takıma alınmıyor.

Kanat adamı alıyoruz türkiyenin en iyi kanatlarından birisi. Yok.

Ligde oynamamış adamı gidiyoruz avrupa maçına banko oynatıyoruz.

Orta saha yok lan bildiğin yok defans ve forvetimsi şeyler var. Sneijder gibi adamın var nerede oynadığını bilmiyor.

Sonra demirören allah belanı versin oldu ya. Şu adamıda savundurttunuz ya bana ne diyeyim. Ayağımız takılsa demirören

Ya tamam demirören futbolun içine etti de Senin teknik direktörün 5+3 'ü kullanmayıp 2 yabancısını tribünde bekletiyorsa ağlamaya hakkın yok yabancı sınırı diye..

Semih .......................................................................................................

Olympiakos kadar olamiyoruz ne halere dustuk FT arayacagimizi hic tahmin etmezdim keske gitmeseydi dedirtilerya bana daha ne deyim

Demirörene bok atmayı bırakalı. Yabancı sınırı diye ağlıyoruz. Genç adam alıyoruz diyoruz seviniyoruz yok. Yoku geçtim son 2 maçtır takıma alınmıyor.

Kanat adamı alıyoruz türkiyenin en iyi kanatlarından birisi. Yok.

Ligde oynamamış adamı gidiyoruz avrupa maçına banko oynatıyoruz.

Orta saha yok lan bildiğin yok defans ve forvetimsi şeyler var. Sneijder gibi adamın var nerede oynadığını bilmiyor.

Sonra demirören allah belanı versin oldu ya. Şu adamıda savundurttunuz ya bana ne diyeyim. Ayağımız takılsa demirören

Tek sorumlu Demirören hatta Milli takımın halinden belli futboldan o kadar soğudukki ben bu hafta derbi oldugunu bile bilmiyordum..

Düşün Galatasaray-fenerbahçe maçında 35 bin seyirci vardı normalde 55 bin kişilik statta, ülke futbolunun halini sen düşün, pasolig masolig..

Alamanci forumdaslara yazik oldu ha, hic cekilmez simdi neo-nazilerin cenesi. :asd:

Geri
Üst Alt