ŞL 14/15 D Grubu 3.Maç | Galatasaray 0-4 Dortmund | M.S | 22 Ekim

tarik ve yasine verilen 7.5 milyon euro´nun hesabini kim verecek ?

Bizden başka kanatsız oynayan takım varmıdır acaba dünyada artık.

artık bunun kanatla filan açıklama imkanı yok bu baya baya karpuz kıçlı futbolcu bolluğu böyle golmu yenir ? ben iyice çıldırmaya başladım ya bu adamlar senede 10 trilyon para kazanıyor ! selçuk inan reusun 2 katı kazanıyor burak yılmaz aubemeyangın 3 katı alıyor bu nasıl bir sistem bu nasıl bir düzen delirmemek elde değil

lan artık Avrupa maçlarına fark yememek için çıkıyoruz

Daha 2 sene önce CL'de çeyrek final oynadık geçen sene ilk 16'ya kaldık..

Demirören Türk futbolunun a.....

Demirörene bok atmayı bırakalı. Yabancı sınırı diye ağlıyoruz. Genç adam alıyoruz diyoruz seviniyoruz yok. Yoku geçtim son 2 maçtır takıma alınmıyor.

Kanat adamı alıyoruz türkiyenin en iyi kanatlarından birisi. Yok.

Ligde oynamamış adamı gidiyoruz avrupa maçına banko oynatıyoruz.

Orta saha yok lan bildiğin yok defans ve forvetimsi şeyler var. Sneijder gibi adamın var nerede oynadığını bilmiyor.

Sonra demirören allah belanı versin oldu ya. Şu adamıda savundurttunuz ya bana ne diyeyim. Ayağımız takılsa demirören

Adamlar atmak istemiyor bizimkiler pres yapmaya çalışıp zorla 5'i yedirtecekelr.

Bu arada leş gibi kuş kokusu alıyorum ,
toschak geçeceksiniz gidin arabınızla şikeci başkanınızla geçin !

6 yedik diye ağlamıştık sövmeyenimiz kalmamıştı rezil olduk diye maşallahımız var düzenli olarak 2 senedir neredeyse her büyük takımdan 4'den aşağı yemiyoruz emeği geçenlere Teşekkürler...

adamlar bize top göstermiyorlar, alan birakmiyorlar. prandelli gibi bir amatörü hoca yaparsan olacagi budur.

Her türlü Anderlecht I deplasmanda yenmemiz lzm

kaldır dediler.
kaldırdım.

Bu nasıl taraftar yahu, Prandelli'yi kimse istifaya davet etmiyor mu? Geçen sene Mancini'ye hemen bağırmaya başlamışlardı.

Tamam bugün nerden bakarsan bak rezaletiz her anlamda da ama adamlarla futbol anlamında aramızda 10 yıl var bu çok açık

Geri
Üst Alt