ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

Td değişmezse rekoru alırız hayirlisiylan.

yeni üyeliğimle ilk maç notum inş berabere kalırız yeni hocamızla

4,5 Üst oynayin.

td değişikliği gaz verir, az yeriz belki.yok değişiklik olmazsa halimiz harap.

Prandelli kalırsa temiz bir 4'ümüz var.

İtalyan gitmezse temiz 4 yeriz
Korkum daha fazla olmasın sen bizi koru rabbim.

Icimden bi ses bugun bana 6-0 biter diyor..

Bu maçtan önce de Bayern'le oynuyorlar deplasmanda.Onlardan fark yiyip bu maça çıkarlarsa acısını bizden çıkarırlar.Çok tırsıyorum.

İş İlkay la Nuri ye düşüyor!..Galatasaraylılıklarını göstersinler, 2-0 dan sonra rölanti...

Bizim gurbetçiler ilk defa işe yarasın ve sahaya insin.3-0 la kurtarırız hiç değilse.

Bağımlılık yaptı artık italyana 4 den aşağı tatmin etmiyor.Arenada 4leyen almanyada getirir devamını :)

3 lü ortasaha çıkarsa ve selçuk oynarsa 4-6 arası yeriz.

Dehşet olacak........ Vahşet........ Tehlikeli. Çoooookkk tehlikeli çok!!!!

Yenme şansımız: 0,00%
Beraberlik şansımız: 0,00%
Gol atma şansımız: 2%

Yapılması gereken geçen sene Juve deplasmanını örnek almak...

Çıkacak kadro 4-4-1-1...

Beklerin ileriye çıkması kesinlikle yasak...

Kanat oyuncuları savunmada müthiş dikkatli...

Golü de ya Sneijder kendi bererisi ile atacak ya da duran toptan Şecu atacak...

Şu anki kaos ortamında maçı alacak ne takımın nede bireysel olarak futbolcuların mental gücü var. Maçtan beraberlik çıkarsa bile kendi adımıza şaşırırım. Bu maçtan puan alabilmemizin tek yolu Prandelli' siz maça çıkmaktır.

Dortmund deplasmanına en sağlam kadroyla çıksak da yeniliriz muhtemelen ama burak,selçuk,veyselli bir kadroyla uzun yıllar unutamayacağımız olumsuz bir sonuçla çıkma ihtimalimiz çok yüksek.Herkes unutuyor ama grupta şu an dortmund 9,arsenal 6 puanda ve grup birinciliği arsenal evinde dortmundu iki farkla yenerse genel averaja kalabilir..Bu yüzden dortmund atabildiği kadar atmaya çalışacaktır.

Geri
Üst Alt