ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

Sabri reyizin yokluğunda zorlanacağımız bir müsabaka

Ulan doğru ya sabri yok.

Yine ne saçmalayacak bakalım.Yenilirsek bile Prandelli'yi göndermezler galiba.

dortmunda zaten yenilecegiz büyük ihtimalle, isterse t.d. Mourinho olsun

ne kadar gol atacaklarina bagli

5+ üzeri olursa yönetimin birazcik serefi varsa derhal Prandelli kovar

Bekler ve kanatlar sağlam olmalı. Oyunu orta alana yığarak 2-3 yiyip kurtuluruz

Muslera, Tarık, Chedjou, Semih, Telles, Olcan, Melo, Dzemaili, Bruma(Emre), Sneijder, Umut.

Yenemeyeceğimiz zaten gün gibi ortada en iyisi 11 kişi savunma yapmak
ortasahayı bile geçmemek lazım

--------Umut(Pandev)---------
Bruma---Sneijder-Melo---Olcan
-----------Chedjou---------
Telles----Semih-Koray----Tarık
-----------Muslera---------

4-1-4-1 çıkmamız lazım bu maça. Chedjounun da defansif ortasaha olarak denenmesi lazım. Ayağına hakim ve iyi çıkışlar yapabiliyor,gerektiği zaman stoperlerin arasına girer.

4-4-1-1 doğru tercih. Defansif oynayıp , kontra-ataklarla bir şeyler deneyebiliriz. Olcan Bruma gibi hızlı kanatlarımız var.. Sneijder gibi usta pasör var. Tabi boşuna konuşuyorum. Gene 3 tane danayı orta alana koyup , tarık'la telles'i tek başlarına bırakacak kanatlarda Prandelli. Pandev'de dili dışarda , Burak ofsaytta takılır.

4-4-1-1 doğru tercih. Defansif oynayıp , kontra-ataklarla bir şeyler deneyebiliriz. Olcan Bruma gibi hızlı kanatlarımız var.. Sneijder gibi usta pasör var. Tabi boşuna konuşuyorum. Gene 3 tane danayı orta alana koyup , tarık'la telles'i tek başlarına bırakacak kanatlarda Prandelli. Pandev'de dili dışarda , Burak ofsaytta takılır.

Vallah forvetlerimiz o kadar dandik olduguna için Bruma'yi forvet oynatmayi tercih ederim.

Adam hizli, bitirici olmasa da ceza sahasinda bi topu alsin kolayca 2-3 defansciyi geçebilir sonra da kaleciye karsi 1v1 kalabilir

Pandeve sans verilmiyor
Burak berbat
Umut bizi bugün kurtarsa da yeterli oldugunu düsünmüyorum.

Vallah forvetlerimiz o kadar dandik olduguna için Bruma'yi forvet oynatmayi tercih ederim.

Adam hizli, bitirici olmasa da ceza sahasinda bi topu alsin kolayca 2-3 defansciyi geçebilir sonra da kaleciye karsi 1v1 kalabilir

Pandeve sans verilmiyor
Burak berbat
Umut bizi bugün kurtarsa da yeterli oldugunu düsünmüyorum.

Bu adam Burak dışında kimseye 11'de şans vermez forvette. Umut'u Pandev'i beğendiğimden değil, ya arkadaş bir lig maçındada Umut ile ya da Pandev ile forvette başla. Dene yahu.. Burak olmuyor işte, zarar veriyor takıma. Ya da Bruma dediğin gibi, zaten forvette Burak'ın herhangi bir artısı yok takıma. Hatta Sinan Gümüş'ü dene. Bir şey yap be adam.

Takım Dortmund'a karsı cok zayıf. Hangi 11 ve hangi dizilis ile cıkarsak cıkalım. Hocada kim olursa olsun. Dortmund bizi parçalar, bu kadar basit..

Dolayısıyla bu mac üzerinden Prandelli'yi elestirmeye baslamak yersiz.

Özetle mevcut kadro ile Dortmund'u sindirme imkanımız yok. Varsa lütfen yazın bende bilgileneyim.

Muslera
Tarik chedjou semih telles
Olcan melo dzemaili emre
Sneijder
Umut

Sürpriz olur. Berabere

Tapatalk

Geri
Üst Alt