ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

hikmet karaman gelsin. hiçbişey yapamasa da en azından 2-0 olduğunda 2 değişklik yapardı.

Bence çok geç kalınmış değil semihinde kadro dışı bırakılması için bir başlıç açmanın zamanı geldi.

Juve dişimize göreydi, Borussia Juve'ye boruyu döşer. Arsenal de Juve'den kesinlikle daha iyi.
sen mac izlemiyorsun heralde,bu sene dormunda baku-cezhan petrol boru hattini dosemeyen kalmadi, EPl yi takip et biraz neyin arsenalinden bahsediyorsun sen adamlar bitik bitik,3-0 dan kendi evinde maci tamamlayamiyor,gecen yilki juve ve cl yi almis bir realden bahsediyorsun bos bos konusmayin

Hezimetler normal karşılanır oldu artık. Neyi bekliyorlar iyice dibi görmemizi mi tarihi farklar mı yiyelim ? Öyle rahatlayacaklar her halde..

sen mac izlemiyorsun heralde,bu sene dormunda baku-cezhan petrol boru hattini dosemeyen kalmadi, EPl yi takip et biraz neyin arsenalinden bahsediyorsun sen adamlar bitik bitik,3-0 dan kendi evinde maci tamamlayamiyor,gecen yilki juve ve cl yi almis bir realden bahsediyorsun bos bos konusmayin

Birisi Alman birisi İngiliz ligi, bizim tırto ligiyle mi kıyaslıyorsun? Real tamam ama Juve bizden güçlü değildi. Bu sezonki takımların 2'si de güçlü.

Son düzenleme:
Selçuk Dzemali ortasahası bayanlar liginde bile faul yapamaz, top kapamaz. Boyları uzun ama hava topu almaya zıpladıklarını bile görmedim.

Kadroyu fazla defansif bulmuştum ama 2-1'e kadar oyunu bir şekil tuttuk o ara hamle gerekiyordu yapmadı. Kötü avrupa sezonlarımız oldu, hatta çok oldu ama bu kadar mental koptuğumuz dönem olmamıştı. Bazen karakter koyardık o da yok şimdi.

Kadroyu fazla defansif bulmuştum ama 2-1'e kadar oyunu bir şekil tuttuk o ara hamle gerekiyordu yapmadı. Kötü avrupa sezonlarımız oldu, hatta çok oldu ama bu kadar mental koptuğumuz dönem olmamıştı. Bazen karakter koyardık o da yok şimdi.

Golü bulduktan sonra taraftarım diye oraya giden insan sıfatlıların oyunu durdurmasına kadar geçen zamanda gayet iyiydi takım. Ben 65. dakikada başladım değişiklik yap al oyuna Bruma ve Olcanı demeye ama adam gitti Yasini, Burakı aldı oyuna. Bir yol olmaz bizden böyle giderse :( Sinirden uyku tutmayacak bu gecede.

Golü bulduktan sonra taraftarım diye oraya giden insan sıfatlıların oyunu durdurmasına kadar geçen zamanda gayet iyiydi takım. Ben 65. dakikada başladım değişiklik yap al oyuna Bruma ve Olcanı demeye ama adam gitti Yasini, Burakı aldı oyuna. Bir yol olmaz bizden böyle giderse :( Sinirden uyku tutmayacak bu gecede.

Yasin kim ya biri bana anlatabilir mi?

Yasin kim ya biri bana anlatabilir mi?

Yok valla birileri açıklayabilirse bende çok memnun olacağım ama adamın suçu yok ki. Giriyor nerede dersen elinden geleni yapıyor. Kenarda Olcan, Bruma dururken bu oyuncuyu sokarsan oyuna diyecek söz kalmıyor. Masaları yumrukluyoruz, bağırıp çağırıyoruz işte başka birşey yok.

aslinda ironik bir yaklasimdi. yoksa cokta önemliydi malmö

Ya boş verelim ironiyi bu gece. Hala sinirliyim hala elime geçeni kırıp parçalamak istiyorum, belki bişeyler olur rahatlarım diyorum son dakika haberleri çıkıyor yine çıldırıyorum.

Aynı geminin içindeyiz gemi hızla su alıyor protestoysa protesto. Twitse twit artık birlik olma vakti geldi.

Geri
Üst Alt