- 29 Ekim 2014
- 9.856
- 61
- 533
hikmet karaman gelsin. hiçbişey yapamasa da en azından 2-0 olduğunda 2 değişklik yapardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
boyle bos laflarla adamin kariyerini gormezden gelecegini saniyorsun heralde,gec bu islerihangi takımla anlaştı sinyor pek takip etmiyorum da kendisini?
sen mac izlemiyorsun heralde,bu sene dormunda baku-cezhan petrol boru hattini dosemeyen kalmadi, EPl yi takip et biraz neyin arsenalinden bahsediyorsun sen adamlar bitik bitik,3-0 dan kendi evinde maci tamamlayamiyor,gecen yilki juve ve cl yi almis bir realden bahsediyorsun bos bos konusmayinJuve dişimize göreydi, Borussia Juve'ye boruyu döşer. Arsenal de Juve'den kesinlikle daha iyi.
sen mac izlemiyorsun heralde,bu sene dormunda baku-cezhan petrol boru hattini dosemeyen kalmadi, EPl yi takip et biraz neyin arsenalinden bahsediyorsun sen adamlar bitik bitik,3-0 dan kendi evinde maci tamamlayamiyor,gecen yilki juve ve cl yi almis bir realden bahsediyorsun bos bos konusmayin
onu birakin da hakem malmö yu dogramis
TELEGOL @telegoltv 1 dk.1 dakika önce
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat "Cesare Prandelli sezon sonuna kadar takımın başında kalacak".
Kadroyu fazla defansif bulmuştum ama 2-1'e kadar oyunu bir şekil tuttuk o ara hamle gerekiyordu yapmadı. Kötü avrupa sezonlarımız oldu, hatta çok oldu ama bu kadar mental koptuğumuz dönem olmamıştı. Bazen karakter koyardık o da yok şimdi.
Tüm derdimiz bu mu yani. Bizi doğrayan 10 adam sayabilirim sana.
Golü bulduktan sonra taraftarım diye oraya giden insan sıfatlıların oyunu durdurmasına kadar geçen zamanda gayet iyiydi takım. Ben 65. dakikada başladım değişiklik yap al oyuna Bruma ve Olcanı demeye ama adam gitti Yasini, Burakı aldı oyuna. Bir yol olmaz bizden böyle giderseSinirden uyku tutmayacak bu gecede.
TELEGOL @telegoltv 1 dk.1 dakika önce
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat "Cesare Prandelli sezon sonuna kadar takımın başında kalacak".
Yasin kim ya biri bana anlatabilir mi?
aslinda ironik bir yaklasimdi. yoksa cokta önemliydi malmö