ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

ceyhun gülselamlı tayfun korkutlu hannover bize taktik versin

İnşallah yine 4'de falan bırakırlar.

Kendi oyunumuzu oynamaya çalışırsak fark yeriz. Bu yüzden fark yememek için oynamalıyız.

Muslera
Hamit Semih Zan Hakan
Tarik Melo Chedjou Dzemaili Telles
Umut

defans :D

Muslera
Hamit Semih Zan Hakan
Tarik Melo Chedjou Dzemaili Telles
Umut

defans :D

Vallahi greenman i sırıttırmışsın ama komik bulmadım, ne yalan söyleyeyim...Gayette gerçekçi hatta! :k19:....2. yarı da Sneijder girer, misss :).

Arda'ya bile destek vermeyip Yildirim yavsaginin fisekledigi satilmis medyayla elele Madrid'e postalayan gerzek taraftar profili şimdi de Burak ve Selçuk için aynı şeyi yapıyor. Burak'a maç boyunca 2 top geldi 1ini gol yaptı. Selçuk her maç korkudan ne yapacağını şaşırdı. Futbolcu kötü olur iyi olur ayrı mesele. Ama bizim bu Yildirim kopegine alet olan mal taraftar profilimiz ile, o it ile ortak olup Terim'e milli takim teklif eden (bunu sirf feneri kurtarmak icin yapan) Demiroren pisligine adeta kiyakcilik yapan Aysal arasinda fark goremiyorum. Gidin baska takim tutun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sota rezil bir TD + chedjou'nun kisisel becerisi ve istegiyle kazandik son maci.

Ama dortmund sistem takimi. Bizi kendi evimizde madara ettiler. Deplasmanda daha da kötü harcayabilirler.

Ayrica prandelli'ye hic guvenmiyorum. TD degil gozumde. Mesela bu tam bruma'lik mac ama 18'e bile giremiyor.

Tek umutsuz olduğum nokta prandelli. Yine taktik teknik der işe yaramaz bir 11 ssürer sahaya.. Dün maçın sonundaki 11 fena değildi (yekta dışında sırıtan oyuncu yoktu.) ama işin kötü tarafı fener maçında da olduğu gibi bu adam taktik yess of course taktik deyip s*** bu takımın ağzına. Benim bu maç için ideal 11 im .

Muslera
Sabri -- Çeyju -- Semih -- Telles

Selçuk -- Melo -- Hamit

Sneijder -- Burak -- Emre

dünkü maç yine rezildik süpriz galibiyet oldu bu maç dortmund acımaz bize

Bayern maçında bjk moduna girip sakat verseler de kafamız rahat olsa.. 8 ve 17 numaralı kankitoşların şov yeri bu koskoca takım çünkü..

Muslera,Tarık,Semih,Chedjou,Telles,Emre,Melo,Sneijder,Bruma,Umut,Burak

BVBye karsi kati defans uygulamamiz gerek ve 90 dakika boyunca kontra atak yapmaliyiz sabirla

Geri
Üst Alt