ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

Kanatsiz oynarsak fark olur,olcan ve bruma oynarsa Dortmund kanatlardan ilk maçta olduğu gibi yardıramaz

Benim 11'in şöyle olurdu:

---------------------Muslera------------------

Hamit--------Chedjou---------Semih-------Telles

Tarık-----------Melo-----------Selçuk-------Bruma

------------------------Sneijder---------------

------------------------Burak/Umut----------------

1. Hamit bek, Tarık önde çünkü savunma anlamında aralarında fark yok. Ancak bizim pres yapmamız gerekiyor. Dolayısıyla Tarık'ın öndeki temposundan yararlanmalıyız. Ayrıca o tarafta Olcan oynarsa savunma anlamında sıkıntı yaşayaibiliriz, zira Olcan maç içerisinde çok umursamaz olabiliyor.

2. Bruma-Tarık-Umut/Burak sürekli pres yapmalılar. Selçuk da bunlara katılmalı. Sneijder presten çok pres sonrası kazanılacak topları beklemeli. Kendisini fazla yormamalı.

Forum ölü gibi ya bugün ŞL maçı var kimse yorum yapmıyor.

ilk defa bir avrupa maçında heyecanım bu kadar az. adam gibi mücadele etsinler, parçalasınlar kendilerini isterlerse 5-6 yesinler. oynamadan mücadele etmeden 1-0 yenileceğimize başı dik bir takım olarak 5 tane yesinler. hep destek tam destek ama mücadele ederlerse. Galatasaray taraftarı hiçbir zaman sırf yenildi diye istifaya davet etmez kimseyi. Galatasaraylılık ruhunu kaybetmiş olanlar için istifa sesleri yükselir. Sahada her daim başı dik, mücadeleci, hırslı oyuncular gördükten sonra benim için skorun önemi yok. Yeter ki şu kulübün ve taraftarının büyüklüğünü unutmasınlar.

Muslera
Farketmez Chedjou Semih Telles
Melo Dzemaili
Bruma Sneijder Olcan
Umut

Benim kadrom böyle olurdu ama Prand bey yine Hamitsiz Selcuksuz falan cikmaz.

Uefa'dan devam edelim bari.Cok zor ama bi beraberlik iyi olur.

Bu maçı alamazlarsa Sneijder hariç bütün futbolcuların sözleşmesi feshedilsin.

4321 sistemi bekliyorum Cesare den. :)

foruma ilgi azaldı çünkü bazı söz sahipleri beğenmedikleri kişileri banlıyorlar. bkz doğru konuşanı x köyden kovarlar

Şu anda Galatasaray teknik direktörü ben olsam, çıkaracağım kadro şu şekilde olurdu:

m8Wy2Z.png

Ne kadar beyinsiz bir medyamız var.. Başlığa bakın, habere bakın.

[h=1]Prandelli'den Sneijder sürprizi[/h][FONT=pt_sansregular][h=2]Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, geçen hafta antrenmanı terkettiği için Kasımpaşa maçında yedek soyundurduğu Sneijder'i, Dortmund karşısında ilk 11'de sahaya sürecek.[/h]

[/FONT]

[FONT=pt_sansregular][/FONT]

Geri
Üst Alt