ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

Bate Borisov a ne veriyorlarsa bize de ayni oran :(

3 puan hayirli olsun. Bu macta sonra Prandelli'ye tapacagiz. Adam cok zeki. Evimizde salaga yattik ki disarda surpriz yapalim.

Şu anda Galatasaray teknik direktörü ben olsam, çıkaracağım kadro şu şekilde olurdu:

m8Wy2Z.png

Su an Galatasaray'in teknik direktoru Prandelli'den baskasi olsaydi zaten bu kadro olurdu. :D

-------muslera
hamit-chedj-semih-a.telles
---selçuk-melo-emreç---
--olcan-sneijder--bruma-
-----------------------

taktik ;
Allah Kerim
Benjamin Sneijder

Zaten umutta olsa burakta olsa forvet yokmus gibi oynuyoruz. onlar ortasahayi bos birakiyor en azindan boyle oldugunda ortasaha kalabalik,kanatlar kalabalik. en az golu boyle yeriz

T•

-------muslera
hamit-chedj-semih-a.telles
---selçuk-melo-emreç---
--olcan-sneijder--bruma-
-----------------------

taktik ;
Allah Kerim
Benjamin Sneijder

Zaten umutta olsa burakta olsa forvet yokmus gibi oynuyoruz. onlar ortasahayi bos birakiyor en azindan boyle oldugunda ortasaha kalabalik,kanatlar kalabalik. en az golu boyle yeriz

T•

Keşke kafilede yer alan futbolculara baksaydın Melih. :D Zira Emre Çolak kadroda yok.

Heyecan falan yok, fark yiyecegiz LigTV'e göre Prandelli yine bir üclü orta sahala cikicak. Dzemaili,Selcuk,Melo. Dortmund bize en az 6-7 atsa da kurtulsak su Italyan'dan.

muslera

tarık semih chedjou hakan

melo dzemaili

hamit sneijder olcan

umut

olması gereken

muslera

veysel semih chedjou telles

selçuk melo dzemaili

hamit burak sneijder

prandelli'nin çıkaracağı

O madenci cocugunun hatrına bu maç kaybedilmez, çıkın aslanlar gibi savaşın o çocugun yüzünü güldürün.

muslera
semih-chedju-hakan-telles
tarık-melo-dzemalli-bruma
sneijder
umut
çıkılması gereken kadro budur..ama çıkma şansı yüzde 1 dile değil malesef:(

Maçı yenileceğimizi tahmin edebiliyorum ama bir yandan da içimden bir mucize olsun istiyorum. Hey gidi eski zamanlar Fatih Terim Döneminde böylemiydik herkese gücümüzü gösterebiliyorduk şimdi ne hallere geldik ! Allahım sen bize eski gücümüze döndür millet görsün Aslanın kim olduğunu :)

Geri
Üst Alt