ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

2-1 ken Bruma Olcan yada Burak 3 lüsünden 2 sini soksan 7 de yesek helal olsun diyim be hocam

Bu arada sorun sadece gurbetçilerle alakalı değil. Ülkemizde olan olayları bilmiyor musunuz? BJK taraftarını, çarşı'nın ua'nın yediği haltları, fener taraftarının hakemin kafalarıı yarmasını filan unutmayın.

Sorun taraftar gruplarıyla alakalıdır. Taraftar gruplarının üzerine hem kulüpler hem de asayiş ekipleri kararlılıkla gitmeli ve artık mevcut bu yapılar suç örgütü olarak değerlendirilmelidir. Zira ırkçılık var, adam yaralama var, adam yaralamaya teşebbüs var(sahaya cisim atarak), karaborsa vs. hepsi var.

Ultraslan, Çarşı, 12 numaranın taragtar örgütlenmesi filan kesinlikle organize suç örgütü olarak değerlendirilmeli artık.

Galatasaraylı olmaktan utandım... Hem takımdan hem tribünlerden utandım... Hele ki tribünlerde bulunan o aptal taraftarlardan... Bu ultraprimaları tasfiye edecek bir allahın kulu yok mu bu kulüp içerisinde?? Bu kaçıncı rezillik? Şimdi de birileri çıkar o tribündekiler ultraprimalar değildi der iyice irreti olurum :red: Alın koreografilerinizi de defolun gidin bu takımdan!!
ya ne ultraprimasi erman hocam!!hayatlari "biz türküz müslümaniz diye bizi sevmiyorlar" ile gecen tipler dolusmus stadyuma..niye bizi sevmiyorlari düsüneceklerine her seferinde magduru oynuyor serefsizler..türkiye ve türk insaninin imajini yerle bir eden soytari takimi bunlar..asalak gibi issizlik parasi,uyusturucu,hirsizlik,gasp parasi ile gecinen bu soytarilarin malesef forumda avukatligini yapanlari görmek üzüyor insani..avrupa da sevilmememizin asil nedeni bu 3.kusak asalak takimidir..akli basinda gurbetci arkadaslarimizi tenzih ederim..

sorun SIYAH kafalar arkadas .. Biz kara sacli insanlar kadar mal insan turu yok kusura bakmayin

Defalarca kez bu takımda sadece selçuk, burak değil semih gibi yeteneksiz futbol nedir bilmeyen bir defans oyuncusuna sahip olduğumuzu dile getirdim.Bugün semihin takıma yedirdiği golleri görün gol pozisyonu olan pozisyonları hiç saymıyorum bile.Bu defans olduğu müddetçe bu takım bu denli ağır yenilgilere hazırlıklı olmak durumunda.Defansda chedjou biraz daha oturaklı görünüyor ama semihle falan avrupaya gidersen sonuçlarına katlanırsın.

su semihe hala stoper falan diyenmi var,prandelii,selcuk,dzemli,tarik,hamit falan hic konusmaya gerek yok sizin ben sifatinizi s..............

Mental olarak çok kötü çok zayıf bir takımmışız biz. Tarık, semih gibi oyıncular çok yumuşak ama muslera, melo gibi oyuncular bile çökmüşse ben sorunu hocada ararım. Dzemali falan bu takımda oynamaması lazım.

Prandelli niye dk. 85'de değişiklik yaptı bilen var mı ? Dk. 90'da değişiklik yapmak varken(!!!)

artık kelle istiyoruz.prandelli,selçuk ve burak için gereken yapılsın bi zahmet.semihte uzun süre yedek kalırsa iyi olur.bizi koraydan ediyo.

B1oQ6QDCQAAZv-p.jpg

Ulan aysal ne akıllı adammışın baktın kulüp batıyor buldun bir bahane kaydın

Şu maçta prandelli'yi savunan adam bana maçı gözlerinle izle diyor.. Senin izlediğin gözlerse ben almayayım..

Yahu savunduk da ne dedik ? Semih 4 gol ( hatta 5 gol) yedirmişken bu adama ne denilebilir ?

En fazla Yasin'i neden aldın derim...Keşke Bruma-Olcan alınsaydı ne denir başka...

Gurbetci taraftar >> istanbul taraftar

Eyyy Turkiyenin en iyi taraftari stadlar niye bombos? :D Hesap verin ulan istanbulun kulturlu medeniyetli insanlari.

Ulan aysal ne akıllı adammışın baktın kulüp batıyor buldun bir bahane kaydın
ünal aysal tüm planlarını taşınmazları satmak üzerine yapmıştı kongrede o izin verilmeyince bıraktı gitti, battı zaten kulüp seneye feda senesi olacak futbolcuların maaşı falan da ödenemeyecek bu sene muhtemelen.

Geri
Üst Alt