Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
2-1 ken Bruma Olcan yada Burak 3 lüsünden 2 sini soksan 7 de yesek helal olsun diyim be hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya ne ultraprimasi erman hocam!!hayatlari "biz türküz müslümaniz diye bizi sevmiyorlar" ile gecen tipler dolusmus stadyuma..niye bizi sevmiyorlari düsüneceklerine her seferinde magduru oynuyor serefsizler..türkiye ve türk insaninin imajini yerle bir eden soytari takimi bunlar..asalak gibi issizlik parasi,uyusturucu,hirsizlik,gasp parasi ile gecinen bu soytarilarin malesef forumda avukatligini yapanlari görmek üzüyor insani..avrupa da sevilmememizin asil nedeni bu 3.kusak asalak takimidir..akli basinda gurbetci arkadaslarimizi tenzih ederim..Galatasaraylı olmaktan utandım... Hem takımdan hem tribünlerden utandım... Hele ki tribünlerde bulunan o aptal taraftarlardan... Bu ultraprimaları tasfiye edecek bir allahın kulu yok mu bu kulüp içerisinde?? Bu kaçıncı rezillik? Şimdi de birileri çıkar o tribündekiler ultraprimalar değildi der iyice irreti olurum :red: Alın koreografilerinizi de defolun gidin bu takımdan!!
yabancı sınırı kalkmadan iyi bir takım görmemiz imkansız. Tff binasına ateşler salmak lazım.
Ya yürü git maçı gözlerinde izle...Şedcu eğer Reus'u izlerse hemen arkada Aubemeyang boşta kalacak...%100 Semih'in hatası...
Şu maçta prandelli'yi savunan adam bana maçı gözlerinle izle diyor.. Senin izlediğin gözlerse ben almayayım..
Emin ol maç 2-0 olsa hiç değişklik bile yapmaz vakit harcayarak skoru korumaya bakardıPrandelli niye dk. 85'de değişiklik yaptı bilen var mı ? Dk. 90'da değişiklik yapmak varken(!!!)
ünal aysal tüm planlarını taşınmazları satmak üzerine yapmıştı kongrede o izin verilmeyince bıraktı gitti, battı zaten kulüp seneye feda senesi olacak futbolcuların maaşı falan da ödenemeyecek bu sene muhtemelen.Ulan aysal ne akıllı adammışın baktın kulüp batıyor buldun bir bahane kaydın