ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

ersun yanal yada hikmet karaman gelmeli tez elden, takım o kadar da kötü değil ama başında palyaco var

Prandelli iyi oynadık ve kendimizi geliştiriyoruz demiş
Bravo sinyoooooorrr :asd22:

Ekrem bey yuksek atindan inermisiniz.
1QEKiBy.jpg

Oha lan at iyiymis :D

Basit bir oyunu buraya kadar getiren, selcuk burak umut gibi mallara kontrat veren, olcan bruma emre colak gibi arkadaslarimiza guvenemeyen... bunlara kim sorumluysa, adam diye gecinen, yonetici diye ovunen, her hakereti maddi ve manevi zarara getiren... allah belanizi en erken zamanda versin.

Lan ne saçma muhabbet gurbetçi-Türk ayrımı , suni bir ayrım. Yapmayın şu saçmalığı. Ordaki 300-500 idiotun yaptığını onların kendi yanlışı. Genellemek hoş değil.

adam Galatasarayi empoli veya pescara saniyor,mac 2-0 degisiklik yok mac 2-1 degisiklik yok mac 3-1 yasin giriyor mac 4-1 forvet cikip forvet giriyor senin ben sifatini s... seni orda tutaninda,seni kovmayaninda,seni en bastan getireninde taaaa a............

Burada yorumlari görende sanki Galatasarayi MLS'de oynuyor sanacak. 5 gün önce Cizre-Göztepe macinda tribünde kalasnikof ile oturan teröristler vardi, bugün 4-5 mesale atilmis onun yaygarasini yapiyorsunuz.. saka gibi. Bugün olan olaylari yarin kimse konusmaz unutulur gider, takima bakalim.

prandelli : sahadan başımız dik ayrılıyoruz, takımda gelişme var, avrupa'da bir hedefimiz yok .

ulan onun bunun evladı seni de seni bu takımın başına getireni de eşşekler kovalasın cıktığınız yere kadar. 30 milyon taraftarı olan 110 yıllık camianın düştüğü duruma bak

Bugüne kadar gayet iyi olan oyuncularımızı eleştirmeyelim derim ben naçizane ; Bugüne kadar iyi tek bir hareketi olmayanlar dururken...

Üzüm üzüme baka baka kararır. Bir çürük elma tüm kasayı çürütür. Vb. laflarımız var malum.
Ayrıca bu tip yıldız tabir edilen oyuncuları böyle küstürürsek bir daha zor alırız öyle oyuncuları.

Başkandan , teknik heyete, oyunculara kadar herkesin sorumluluğu var bugünlere gelmemizde...

Ben 14 yıl şampiyon olamadığımız günleri görmüş biriyim. Ama çok şükür UEFA ve Süper Kupa gibi bir çok tarihi başarıyı da gördüm.
Normal şartlarda bugünleri de atlatırız ama....

Prandelli'nin yanlışları, Sahada gezinen oyuncuların yanlışları, Transfer hataları, Şikecilere verilmeyen cezalar falan filan...
Yine bu sezon ki şikeci kulüp, yönetici ve futbolcularına karşı olan korumacı tutumlar vs...
Hepsinin sadece tesadüften ibaret olduğunu düşünmüyorum. Seçim öncesi ve sonrası olanlar falan.

Kısacası bir dümen dönüyor. Çıkar yakında kokusu.

O meşalelerin, patlayıcı maddelerin stada girmesine izin veren stad görevlilerinin suçu daha büyük taraftardan. Ayrıca gurbetçi vatandaşlarımıza da ayıp oluyor, 50 kişinin yaptığı şeyi bütün tribüne yıkmaya kalkarsak Türkiye'de ne maçlar var bundan daha kötülerinin yaşandığı.

Pr4ndelli sana teknik direktör diyenin, o lisansı verenin...

prandelli : sahadan başımız dik ayrılıyoruz, takımda gelişme var, avrupa'da bir hedefimiz yok .

ulan onun bunun evladı seni de seni bu takımın başına getireni de eşşekler kovalasın cıktığınız yere kadar. 30 milyon taraftarı olan 110 yıllık camianın düştüğü duruma bak
adami kovmazsan boyle Livorno td gibi cikip konusur iste

İlk maç 4-0 şimdi 4-1 kendimizi geliştiriyoruz diyor teknik direktör bozuntusu.

Ahmet çakar gibi konuşmaya başlayacağım yakında
Prandelli mancininin GALATASARAY'a attığı kazıktır.
Prandelli bir ajandır
Prandelli aaaaahh Prandelli ahh.

Geri
Üst Alt