ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

Yok valla birileri açıklayabilirse bende çok memnun olacağım ama adamın suçu yok ki. Giriyor nerede dersen elinden geleni yapıyor. Kenarda Olcan, Bruma dururken bu oyuncuyu sokarsan oyuna diyecek söz kalmıyor. Masaları yumrukluyoruz, bağırıp çağırıyoruz işte başka birşey yok.

+Burağı izlediniz mi maça girdiğinde 90 dakika koşup yorulmuş gibi dolanmaya çıkmıştı.

En azından koşup çabalayan adam yasin. Kapasitesine göre bişeyler yapmaya çalışıyor. Prandelliye zorla beni oynat demiyor bazıları gibi.

+Burağı izlediniz mi maça girdiğinde 90 dakika koşup yorulmuş gibi dolanmaya çıkmıştı.

En azından koşup çabalayan adam yasin. Kapasitesine göre bişeyler yapmaya çalışıyor. Prandelliye zorla beni oynat demiyor bazıları gibi.

Onu söylemekten kendi ismimden nefret ettim :(

Toptan vazgeçtim zaten, bundan sonra gene her maçı izlerim ama bu kadar sinirleneceğimi sanmıyorum. Sakin sakin izler geçerim, 4 yemek bünyede alışkanlık yapacak yakında :D

Prandelli futboldan zerre anlamiyor. Tamam takimda selcuk dzemaili gibi leshler var ama bunlarida oynatan biri var. Derhal kovulmali artik.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Hala elim ayağım farklı oynuyor. 2 gün sonra midem diye ağlayacam yine çıldıracağım bildiğin çıldıracağım.

Bugün sırf Burak maç başı parasının alsın diye girdi oyuna...

İşte takımın bittiği yerdeyiz burakgillerin çiftliği olmuş takım.

yine 4 yemişiz her yerde 4 espirileri

özellikle ekşi sözlükte görüp geldim

yazıklar olsun böyle önemli klübü bu hale getirenlere. ne ruh var be profesyonellik.

bu nedir arkadaş iyi ki izlememişim.

Bir almancı Türkiyeli Türk ayrımı yoktu onu da yaptınızya
forum seviyesi 0-7 yaş sanırım

2-1`E kadar kimse kotu oynuyorduk demesin. Benim hosuma gitti oyun. 2-1` den sonra teknik direktor takimini sabote etmistir. Bu kadar basit. Taraftar da cabasi.

Bir almancı Türkiyeli Türk ayrımı yoktu onu da yaptınızya
forum seviyesi 0-7 yaş sanırım

O kadar da değil...Yaptığım ayrıntılı analizler neticesinde zeka yaşı ortalamasını 14.6 olarak hesapladım, biyolojik yaş konusunda yeterli veri yok tabi. Ancak çok iddialı değilim, check-testler için biraz daha zamana ihtiyacım var :confused::o;(:asd22::D:38573::k19:...

Skoru tutturdum lan idda da. Hesapta 2€ kalmıştı 4:1'e yatırdım, 14 orandan 28€ kazandım :D

I am the one who knocks!

uzun yıllar sonra galatasarayın bir avrupa macını izlemedim iyiki de izlememisim bu kadar sinir stresin arasında kaldıramazdım bu macı

Küfür etmemek için zor tutuyorum bu kadar olmaz ya kadrodan tut oyuncu değişikliklerine kadar herşeyi hata bu adamın.

Gazetelere bakam dedim az önce hala adam istifayı düşünmüyormuş.Anlaşıldı 8 9 yemeden gitmeyecek 4 az gelmiş. :S

Biletini kestimm git bu takimdann neden 4 gol yedik sorgula bence

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

isin kotusu su rezil arsenali ve bitik dortmundu bi b.k sananalar var hala

allah bize acıdı gurubumuza rmadrid, barca, bayern, chelsea falan gelmedi. Bunlar olsaydı 8-9 ne varsa atarlardı. Dortmund kendini yormadan 4 gol atıyor düşünün halimizi. Yinede kalan 2 maçta 4 gol yiyip bjknin rekorunu kırarız. Her türlü rezil oluyoruz

Dortmund deplasmanında oynuyorsun belli oyunun genelinde kontra oynucaksin 2 tane elinde hızlı kanat adamı var hiç mi ? Akıl etmiyorsun arkadaş.
Hadi anladık şampiyonlar ligi ni istemiyorsun elenmek istiyorsun ama sen her ş.ligi maçında yenilerek ligi de maf ediyorsun adamlarda moral mi kalır.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt