ŞL 14/15 D Grubu 4.Maç | Dortmund 4-1 Galatasaray | M.S | 4 Kasım

Dünyanın en basit gol yiyen takımı biziz varmı aksini iddaa eden?

Iyi gunde dedik, kotu gunde dedik, ama ruhsuz, beceriksiz, rezil gunde demedik. Ben taraftarligimi asiyorum. Kendi hayatim daha onemli. Vizyonlu bir zamanda tekrar maclara giderim. Simdilik damina koyum futbol katilleri diyorum sozu baskasina birakiyorum

allah bize acıdı gurubumuza rmadrid, barca, bayern, chelsea falan gelmedi. Bunlar olsaydı 8-9 ne varsa atarlardı. Dortmund kendini yormadan 4 gol atıyor düşünün halimizi. Yinede kalan 2 maçta 4 gol yiyip bjknin rekorunu kırarız. Her türlü rezil oluyoruz
Real veya Bayern düşseydi grubumuza maç başı en az 7-8 sallarlardı. Turnuva tarihine geçerdik. -20 averajla fln bitirirdik grubu. 8'i atan 9'u 10'u da atabilirdi tabii. Böyle olacaksa hiç katılmayalım biz bu şampiyonlar ligine.

Tamam takım kötü , bence Bayern'den rahat 10 tane yeriz ama 5+3 gibi bir rezilliği de unutmayın...

Muslera ve Semih'in bireysel hataları olmasa 2-1 falan bitebilirdi, oyun olarak genelde dengede götürdüğümüz maçta böyle farklı kaybetmek üzücü.

BILD Gazetesi oyuncu puanları;
1:En iyi
2:İyi
3:Orta
4:Kötü
5:Çok kötü

B1qteV3IYAAbqTW.jpg

NOT: Meloya laf atanlar bi daha düşünsünler..

Muslera ve Semih'in bireysel hataları olmasa 2-1 falan bitebilirdi, oyun olarak genelde dengede götürdüğümüz maçta böyle farklı kaybetmek üzücü.

Kesinlikle...Tarafar biraz da 4 gol yemenin sebebiyle çıldırdı ama çıldıracak bir şey yok,bu maçın sonucu futbolda olan bir şey...

Keşke Prandelli maç 2-1 olmuşken değişiklik yapıp maçı biraz soğutsaydı...

Tabii gol yediğimiz atakta kullanılan kornerde Leşçuk vardı,adam topu zor yetiştirdi ceza sahsına onun da etkisi var 3.golde...

bencede dün okadar kötü degildik. özelikle ilk yarida beklentimden cok daha iyidik.
dzemailinin yerinde biraz daha canli , ruhla oynayan birisi olsaydi keske.
tarikin yerinede veysel tercihi yapila bilirdi. tarik baya ezildi dün.
Semih belki son yilardaki en cok hata yaptigi maciydi üstelik.
Ama oyun disiplini, direnis ümit vericiydi. unutmamak gerekir ki kirzideyiz kac haftadir. iyi noktadan bakmak gerekir... hep kötü diye diye cözüm bulamayiz

kadro şişkinliği had safhada,bazı mevkide 6 benzer oyuncu varken bazı mevkilerde tek bir oyuncumuz var,bazı oyuncularımız çok yetersiz özellikle eskişehir tayfası,formsuz oyuncularımızı saymıyorum bile,ilk önce kadroda büyük revizyon şart

takımda birsürü sorun var ama bi hoca sorunu var ki hepsine rahmet okutur. başlıca saha içi sorunlar; 1-hoca(taktik, oyuncu seçimi ve disiplin zayıf) 2-üçlü ortasaha ile kanatsız oynamak(topu birtürlü forvete ulaştıramıyoruz çünkü kanatsız oynuyoruz) 3-selçuk/burakın formsuzluğu(her maça 2 kişi eksik başlıyoruz) 4-pivot forvet eksikliği(burak formda da olsa pivot olmadığı için top tutamıyor/dağıtamıyor)... bence sıralama bu şekilde.

Son düzenleme:
Insan ne diyecegini bilemiyor. Demek ki kadroyla da pek alakasi yokmus bu rezilliklerin. Capimiz bu.

Ancak bu kadar rezillikten sonra bir degisiklik sart. Bi hava degisikligi sart. Böyle devam etmek cok akil kari degil.

Asil zaman gectikce bu degisiklik daha zor olacak. Yerli bir hocanin cok zamana ihtiyaci olmaz.

Belkide bu sene enn iyi futbolumuzu oynadik ama bireysel hatalardan golleri yedij

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıldo ve şike lobisi planını başarıyla uyguladı. FB gölge de kalmasın diye 6+4564654+4+ daha sonra 5+4+64564564165 kararı ile Galatasaray'a çok güzel çelme taktılar. Şikelere ceza verilmemesi ve hala şikeye göz yumulması ve hala şike yapılması da cabası.

Allah'a havale ediyorum tez zamanda Yıldo ve bu işte emeği geçenleri.

Hiç bir kötülük ve günah cezasız kalmaz.

40 tane sözlesmeli futbolcu olmasina ragmen sürekli ayni adamlar oynuyor ve fark yiyoruz. Yedigimiz goller ise tam komedi;

1.gol kesinlikle ofsayt
2.golde semih'in efsane kafa vurusu görülmeye deger
3.golde hamit-muslera isbirligi
4.golde semih sazi eline aliyor tekrardan.

dün adam gibi tek gol bile yemedik, dortmund becerisiyle gol atsa birsey demem ama amatör takimda bile yapilmayacak savunma hatalari yapiliyor..

40 tane sözlesmeli futbolcu olmasina ragmen sürekli ayni adamlar oynuyor ve fark yiyoruz. Yedigimiz goller ise tam komedi;

1.gol kesinlikle ofsayt
2.golde semih'in efsane kafa vurusu görülmeye deger
3.golde hamit-muslera isbirligi
4.golde semih sazi eline aliyor tekrardan.

dün adam gibi tek gol bile yemedik, dortmund becerisiyle gol atsa birsey demem ama amatör takimda bile yapilmayacak savunma hatalari yapiliyor..

3. golde hamit topu kaptırdığında golün tekrarını gösterirken bizi kale arkamızda iyi bak semihi görebilecekmisin bütün sahanın görüntüsü içerisinde.

Chedjou nun 2. yarıda aubameyang ın önünden aldığı topun başlangıcında semihin rakibi tarafından nasıl ekarte edildiğine bir bak kısacası bazı pozisyonlarda hata bi yerden başlıyor fakat o hatanın telafisi noktasında semih hiçbir zaman olması gereken yerde değil yada gerekli müdahaleyi yapamıyor.

Futbolda orta sahalar her zaman top kaybeder ama defanslar bu hataları absorbe ederler ama semih sadece cismen sahada bi yerlerde duruyor ama asla durması gerektiği yerde değil ;)

Geri
Üst Alt